2019. július 19., péntek - Emília
Keresés a tartalomban
BulvárVádemelési javaslat: 8 év börtönt is kaphat a magyar sztár

Vádemelési javaslat: 8 év börtönt is kaphat a magyar sztár


Damu RolandA rendőrség véleménye szerint megerőszakolta volt kedvesét. A Bors úgy tudja, hogy a volt sorozatszínész a hazugságvizsgálaton is megbukott.


A rendőrség gyanúja szerint Damu Roland nem csak bántalmazta, de meg is erőszakolta volt barátnőjét, P. Tímeát. "A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztálya erőszakos közösülés bűntett gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte. A keletkezett iratokat a hatáskörrel és illetékességgel rendelkező ügyészségnek vádemelési javaslattal megküldte, megállapítva erőszakos közösülés bűntett és más bűncselekmények megalapozott gyanúját" - közölte a Bors kérdéseire a rendőrség a Damu Rolanddal szemben indult nyomozással kapcsolatban. A jelek szerint a korábban ártatlanságát számos fórumon és módon hirdető színész ügye a bíróságon folytatódhat majd.

A lap ráadásul úgy értesült, hogy a színész, aki egyébként az eset kirobbanása után önmagára kért hazugságvizsgálatot, az ominózus éjszakára adott válaszainál a légzése lebuktatta. Másodlagos bizonyítékként így most ezt is felhasználhatják majd ellene a bírósági szakaszban.

Tavaly november 18-án P. Tímeát súlyos sérülésekkel szállította egy barátja kórházba, ahol a fiatal lány elmondta, volt kedvese, Damu Roland megerőszakolta és bántalmazta. A kórház hivatalból értesítette a rendőrséget, akik tizenegy napra előzetesbe helyezték a Jóban Rosszban című napi sorozatból megismert hírességet. Majd Damu szabadlábon védekezhetett. Ám amennyiben bebizonyosodik a rendőrség gyanúja, a volt színész akár nyolc évet is kaphat.

 

Forrás: Bors/HÍR PORT24


A témához kapcsolódó cikkeink:


Megbukott Damu Roland>>>


Még több Bulvár hír:


Átverte az országot a didikirály>>>


Iszonyú próbatétel volt: Lemond Stohl András>>>


850 fős stáb közvetíti Vilmos és Kate esküvőjét>>>

 

2011-04-13

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite