2019. március 26., kedd - Irén
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeVádemelési javaslat a két Nógrád megyei fiatal ügyében

Vádemelési javaslattal zárult le a nyomozás


A rendőrök őrizetbe vették a tyúktolvajokat.
A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás bűntett elkövetése miatt folytatott büntetőeljárást B. Tamás 25 éves ipolytarnóci lakos és társai ellen.

bíróság

B. Tamás megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy K. Gergely 22 éves ipolytarnóci lakossal együtt 2013. január 17. és 2013. május 2. közötti időben a kerítésen átmászva Ipolytarnócon lévő házak udvarára mentek be, ahol a baromfi ólakat felfeszítették és azokból tyúkokat tulajdonítottak el. A fiatalemberek egy ház udvarán lévő füstölő lakatját is leverték és abból különféle húsokat vittek el, valamint egy nyári konyhából élelmiszereket, konyhai eszközöket és egy termény tárolására szolgáló helyiségből búzát is eltulajdonítottak.

B. Tamás 2013. februárjában O. József 23 éves ipolytarnóci lakossal a nyitott kapun bement egy ugyancsak Ipolytarnócon lévő udvarra is, ahonnan tűzifát tulajdonítottak el.

A rendőrök beazonosították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható három férfit, akiket a rendőrkapitányságra előállítottak és gyanúsítottként kihallgattak.

B. Tamást és K. Gergelyt őrizetbe vették, előzetes letartóztatásukat a bíróság elrendelte.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a nyomozást befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Forrás:Police.hu/HÍR PORT24

 

 

2013-08-18

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite