2019. június 25., kedd - Vilmos
Keresés a tartalomban

Falus FerencFalus Ferenc főpolgármester-jelölt mellett 14 budapesti kerületben közösen támogat polgármesterjelölteket az Együtt-PM, az MSZP és a Demokratikus Koalíció (DK). Falus Ferenc pénteki, hivatalos bemutatkozó sajtótájékoztatóján közölte: hivatalosan is megkezdődött a Fidesz hatalmának megtörése.

valasztas2011_szavazasAktivizálódtak a választók, továbbra is biztosan vezet a Fidesz, erősödött az MSZP, a DK és az Együtt-PM - állapította meg az augusztus első felében végzett közvélemény-kutatásának eredményei alapján az Ipsos.

Választás 2010 - 2010.04.30

Szanyi TiborAz MSZP-s politikus 10 480-an, míg a fideszes Szalay Péter 10 246-an voksoltak. Szanyi Tibor, az MSZP jelöltje nyerte a választásokat Budapest 19-es számú egyéni választókerületében.

ParlamentAz Országgyűlés legidősebb képviselője a Fidesz-KDNP színeiben mandátumot szerzett Horváth János, aki 1921-ben született, tehát most 89 éves. Rajta kívül az MSZP soraiban helyet foglaló Vitányi Iván a második legidősebb honatya, aki 1925-ben született és már betöltötte a 85. életévét.

ParlamentA Fidesz-KDNP-nek 262 képviselője, Fidesz-KDNP-MVMP (Magyar Vállalkozók és Munkaadók Pártja) 1 képviselője, Molnár Oszkár lett az egyetlen független képviselő, a Jobbiknak 47 honatyája, az LMP-nek 16 képviselője az MSZP-nek pedig 59 képviselője lesz az új parlamentben.

exitA 2010-ben megalakuló új országgyűlésnek az alábbi képviselők már nem lesznek tagjai, összeállításunkban a kiesett politikusokat mutatjuk be. Az új Országgyűlésben az MSZP-nek 59 képviselője lesz, szemben az eddigi 188-cal. Több ismert politikus nem lesz tagja a parlamentnek, köztük volt miniszterek, államtitkárok, így Juhász Gábor Nógrád megye 2 számú választó körzetéből sem jutott be a parlamentbe.

ujságDemokratikus szavazáson még soha nem ért el ilyen arányú diadalt politikai párt Magyarországon - írta vasárnap esti beszámolójában a francia hírügynökség. A Fidesz történelmi győzelmet aratott az országgyűlési választásokon: demokratikus szavazáson még soha nem ért el ilyen arányú diadalt politikai párt Magyarországon - emelte ki vasárnap esti beszámolójában a francia hírügynökség.

Lendvai IldikóLendvai Ildikó szerint Pokorni Zoltán, a Fidesz alelnöke pénteken "leleplezte a vezért", aki azért félt elmenni a miniszterelnök-jelölti vitára, mert nem tud nyerni. Az MSZP elnöke erről pénteki sajtótájékoztatóján beszélt.

Választás 2010 - 2010.04.23

KampánycsendOrszágos szintű lesz a kampánycsend éjféltől, ez azt jelenti, hogy abban a hét megyében is érvényes lesz a tilalom, ahol nem tartanak második fordulós választást vasárnap - közölte az Országos Választási Iroda vezetője az MTI kérdésére pénteken.

Mesterházy AttilaMesterházy Attila szerint, ha a demokraták azt szeretnék, hogy Orbán Viktor és a Fidesz túlhatalmának legyen ellensúlya, kontrollja a parlamentben, akkor szavazzanak a második fordulóban 53 helyen az MSZP-re, 4 helyen pedig az LMP-re. Azt mondta: ha a Fidesznek kétharmada lesz a parlamentben, más politikai erők csak bábuk lehetnek.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite