2019. május 26., - Fülöp
Keresés a tartalomban
ItthonVálasztási mozgalmat hozott létre Bajnai, a Szolidaritás és a Milla 2014-re

Választási mozgalmat hozott létre Bajnai, a Szolidaritás és a Milla 2014-re


Együtt 2014-ért! elnevezéssel közös választói mozgalom megalakulását jelentették be az Egymillióan a magyar sajtószabadságért (Milla) Egyesület, a Magyar Szolidaritás Mozgalom, valamint a Haza és Haladás Egyesület együttműködésével a Milla október 23-i budapesti rendezvényén.

bajnai1023

Bajnai Gordon volt miniszterelnök beszél az Egymillióan a magyar sajtószabadságért (Milla) és a Szolidaritás Mozgalom által szervezett demonstrációján - Fotó: Beliczay László


Juhász Péter, a Milla elnöke azt mondta, hogy nem csak tagokat, hanem szövetségeseket is keres az együttműködéshez. Kónya Péter, a szolidaritás társelnöke felszólalásban második rendszerváltást ígért 2014-ben. A rendezvényen a Haza és Haladás Egyesület nevében felszólalt Bajnai Gordon volt miniszterelnök is.

Bajnai Gordon szerint a Milla, a Szolidaritás mozgalom és a Haza és Haladás Egyesület együttműködésével létrejött az új politikai közép. A volt miniszterelnök az egyesületté alakult Egymillióan a magyar sajtószabadságért (Milla) október 23-ai, fővárosi demonstrációján elmondta: a három szervezet azért hozott létre Együtt 2014 néven választói mozgalmat, hogy egybegyűjtsék azokat, akik tenni akarnak a múlt befejezéséért és a korszakváltásért.


Az új politikai közép célja a jogállam helyreállítása, a szolidaritás, a haza és haladás ügyének összebékítése, valamint az európai értékrend erősítése - hangsúlyozta Bajnai Gordon, arra is kitérve, hogy nem alakulnak párttá.

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

2012-10-23

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite