2019. május 27., hétfő - Hella
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeVállalkozz digitálisan Nógrád megyében!

Vállalkozz digitálisan Nógrád megyében!


Modern Vállalkozások Programja - Vállalkozz digitálisan! elnevezéssel a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara koordinálásában a kis- és közepes vállalkozások informatikai felzárkóztatását célzó projekt indult országszerte, melyet 2016. június 29-én mutattak be a gazdasági szféra Nógrád megyei szereplőinek Salgótarjánban.

digitalisnograd


A hazai kkv-k jelentős lemaradásban vannak a digitális eszközök használatában európai versenytársaikkal szemben. A Modern Vállalkozások Program célja, hogy annak keretében olyan szemléletformáló tevékenységet végezzenek, amelynek eredményeként a kkv-k megszabadulnak az infokommunikációs eszközökkel szembeni fenntartásaiktól, meggyőződnek arról, hogy a vállalkozás életében a korszerű eszközök bevezetése a gazdaságosabb működést szolgálja. Ezáltal ledolgozzák a digitalizáció területén lévő esetleges hátrányukat, fokozzák versenyképességüket, továbbá segítséget kapnak ahhoz, hogy milyen pályázati források bevonásával tudnak elindulni a fejlődés irányába.

digitalisnograd1


Az NKIK salgótarjáni székházában rendezett információs nap projekt konferenciáját informatikai kiállítással kötötték össze. A rendezvény lehetőséget teremtett a megyei mikro-, kis- és középvállalkozásoknak arra, hogy elsajátítsák a naprakész üzleti infokommunikációs technológiákat, és megismerjék a munkájukhoz szükséges informatikai eszközöket.


A rendezvényen elhangzott: a programban a vállalkozókat tanácsadással segítik, emellett egy olyan minősítő rendszerbe is szeretnék bevonni őket, amely segítségével öt százalék többletforrást kaphatnak a pályázatokon.


Forrás: NÓGRÁD24

2016-06-30

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite