2019. július 18., csütörtök - Frigyes
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeValóra váltották Laura álmát a salgótarjáni tűzoltók

Valóra váltották Laura álmát a salgótarjáni tűzoltók

 

Miklós Laura a napokban lesz tizennégy éves, ezért családja ma meglepetés születésnapi összejövetelt szervezett neki. Legnagyobb álmát a salgótarjáni hivatásos tűzoltóknak sikerült valóra váltani...

valoravaltalom

Miklós Laura, vagy ahogy a családja nevezi, Lalu veleszületett kromoszóma-eltéréssel, down-szindrómás gyermekként jött világra 2002. november 3-án. A vidám, mosolygós kislány aprócska gyermekkorától rajong a tűzoltókért, s mint édesanyja mesélte, hosszú évek óta nem telhet el úgy nap, hogy ne nézne meg néhány részt Sam, a tűzoltó meséjéből.

valoravaltalom1

Nap mint nap emlegeti, hogy ha nagy lesz, ő bizony tűzoltó lesz, s bár gyermeknapi rendezvény alkalmával volt már szerencséje kicsit közelebbről is látni a tűzoltókat, ám arra, amiben ma volt része, valószínűleg álmában sem gondolt. Laura családja mindent megtesz azért, hogy gyermekük életének minden percét tökéletessé varázsolják, ezért idén megkérték a tűzoltókat, hogy segítsenek születésnapját életre szóló élménnyé tenni.

valoravaltalom2

Ez az óriási meglepetés ma délelőtt érkezett, amikor két szirénázó tűzoltóautó állt meg a házuk előtt. A mit sem sejtő kislány kiszaladt szüleivel és rokonaival, hogy közelebbről is meggyőződjön arról, hogy miért is érkeztek hozzájuk a tűzoltók, majd amikor a tűzoltók tortával a kezükben odasétáltak hozzá, a kislány mérhetetlenül meghatódott.

valoravaltalom3

Mindamellett, hogy felköszöntötték születésnapja alkalmából, még a tűzoltóautóval is tettek vele egy kört utcájukban, így aztán Laura valóban tűzoltónak érezhette magát. A kislány végül a tűzoltókkal közösen fújta el a tortáján lévő tizennégy gyertyát, s mi pedig bízunk abban, hogy amit akkor kívánt, az is valóra válik majd.

 

Forrás: NMKI/NÓGRÁD24

 

2016-10-30

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite