2019. augusztus 23., péntek - Bence
Keresés a tartalomban
NagyvilágVáratlan ötszörös gyermekáldás

Váratlan ötszörös gyermekáldás


Egyszerre öt gyermeke született két anyától egy rosztovi házaspárnak - jelentette csütörtökön a Moszkovszkij Komszomolec című újság, címoldalán hozva az öt egyforma csöppség és a boldog szülők fényképét.

baba_01Anna és Vakil 15 évig hiába vártak gyerekre, mígnem az orvosok megmondták: Anna nem tud teherbe esni. Hosszas töprengés után béranya igénybe vétele mellett döntöttek. Ez Oroszországban 50 ezer euró (13,5 millió forint) körüli összegbe kerül, de Anna és Vakil szűkebb hazájában, Örményországban ennek a felére sem rúgnak a költségek.

Megtalálták a vállalkozó asszonyt, megkötötték a szerződést. Közben Annának a kórházban, ahol az eljárás zajlott, javasolták, hogy utoljára próbálkozzanak meg az in vitro megtermékenyítéssel. Anna és Vakil belement, bár már nem remélt semmit.
A jelek szerint azonban csoda történt: mind Anna, mint a béranya állapotos lett, s az egyik ultrahangos felvételen két, a másikon három jól fejlődő magzat látszott.

Mindkét nő veszélyeztetett terhes volt, mindketten nehezen hordták ki a kicsiket, szinte végig feküdniük kellett.
Kilenc hónap elteltével ugyanazon a napon megszülték a babákat: Anna egy kisfiút és egy kislányt, a másik asszony császármetszéssel egy fiút és két lányt hozott a világra.
Borisz, Milena, Jelena, Oleg és Krisztina közül a legnagyobb súllyal - 2100 grammal Oleg, a legkisebbel, alig 1300 grammal Milena jött a világra, és mind az öten nagyon hasonlítanak egymásra.


Forrás: MTI/ HÍR PORT 24

 

2011-08-18

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite