2019. július 20., szombat - Illés
Keresés a tartalomban
BulvárVastag Csaba újra az X-Faktor színpadán

Vastag Csaba újra az X-Faktor színpadán

Rengeteg meglepetés várja az RTL Klub nézőit szombaton és vasárnap az X-Faktor hétvégén. A 2011-es évad sztárjai mellett fellép a tavalyi X-Faktor győztese, Vastag Csaba és öccse, a szintén döntős Vastag Tamás, valamint a Magna Cum Laude és az Omega zenekar is.

vastagcs

Finisébe ért az X-Faktor 2011, hétvégén eldől, hogy ki lesz idén az RTL Klub népszerű tehetségkutató showműsorának győztese. A három döntős, Muri Enikő, Baricz Gergő és Kocsis Tibor először szombaton mérkőzik meg a nézők voksaiért. A két legtöbb szavazatot kapó versenyző pedig bejut a vasárnapi fináléba, ahol eldől a nyertes személye, szintén kizárólag a nézők voksai alapján.

Vasárnap délután 12 óra 55 perctől X-Faktor Nap lesz az RTL Klubon, egészen az esti Híradóig, melyet 19 órától követ maga a tehetségkutató showműsor fináléja. A hét utolsó napjának délutánján a nézők az X-Faktor eddigi legjobb és legérdekesebb pillanatait élhetik át újra, Király L. Norbi és Müller Attila vezetésével. Szombat és vasárnap este a finalisták szülővárosaiból pedig élő helyszíni bejelentkezésekkel készül a csatorna, Gyergyószentmiklósról Valkó Eszter, Lajosmizséről Barabás Éva, Nyíregyházáról pedig Istenes Bence jelentkezik élőben a finalisták rajongóival együtt.

A műsor kedvelői az X-Faktor 2011 sztárjai mellett több népszerű és neves hazai zenekart láthatnak ezúttal is a műsorban. Szombaton fellép a Magna Cum Laude, vasárnap pedig az Omega zenekart is láthatják a nézők. Szintén vasárnap visszatér az X-Faktor színpadára a tavalyi év győztese, Vastag Csaba a testvérével, a szintén döntős Vastag Tamással.

 

Forrás : RTL Klub/ HÍR PORT 24

Fotó : RTL Klub

 

 

2011-12-16

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite