2019. július 17., szerda - Endre, Elek
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeVasvillával támadtak meg egy férfit Nógrád megyében

Hírek Nógrád megyéből

Vasvilla nyelével ütötte a sértettet; büntetésének le nem töltése miatt körözték.

Rendőr autó002

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya súlyos testi sértés bűntett kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást Ny. László 36 éves karancsberényi lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján Karancsberényben 2013. november 20-án 13 óra körüli időben a gyanúsított és egy helybeli férfi között hangos szóváltás alakult ki. Ekkor a sértett a kertjében vasvillával kerti munkálatokat végzett, akihez a gyanúsított - annak engedélye nélkül - bement és őt több alkalommal, ököllel és a férfi kezéből kicsavarva vasvilláját, annak nyelével bántalmazta, melynek következtében a férfi megsérült.

A járőrök a 36 éves férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. Ny. Lászlóval szemben - szabadlábon hagyása mellett - az eljárás folyamatban van.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai 2013. november 20-án 20 óra 45 perckor ellenőriztek Salgótarján belterületén egy 21 éves férfit. A nyilvántartás adatai alapján rövid időn belül kiderült, hogy ellene a Balassagyarmati Törvényszék BV. Csoportja elfogató parancsot bocsátott ki, mivel a lopás vétsége miatt vele szemben kiszabott közérdekű munka büntetését nem teljesítette. R. Rajmund salgótarjáni lakost a rendőrök elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

Forrás: Police.hu/ HÍR PORT24

 

 

2013-11-22

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite