2019. április 22., hétfő - Csilla
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeVecsési drogelosztót fogtak el a Nógrád megyei rendőrök

Az_igazsag_jar_Onnek_ezo

HIRDETÉS

Vecsési drogelosztót fogtak el a Nógrád megyei rendőrök


Elfogtak a Nógrád megyei rendőrök egy 24 éves vecsési férfit, aki a salgótarjáni kábítószer-hálózat felső kapcsolataként működött - közölte Némedi Gábor, a megyei rendőr-főkapitányság megbízott főkapitánya csütörtökön Salgótarjánban, sajtótájékoztatón.

bilincsben

Némedi Gábor elmondta: az őrizetbe vett férfi lakásán a jelentős mennyiségű kábítószer mellett hamisított, átcímkézett mosóporokat és öblítőket is lefoglaltak. Mint ismertette: a főkapitányság múlt év végén indított eljárást egy 31 és 33 éves salgótarjáni férfi ellen visszaélés kábítószerrel bűntett miatt. Egyikük dílerhálózatot működtetett a nógrádi megyeszékhelyen, társa pedig drogfutárként dolgozott. A díler ellen több büntetőeljárás is folyamatban van hasonló bűncselekmények miatt - ismertette a megbízott főkapitány, bűnügyi igazgató. Tájékoztatása szerint a - már előzetes letartóztatásba vett - salgótarjániak által forgalmazott kábítószerek és kábító hatású anyagok között marihuánától a ketaminig fordultak elő szintetikus és nem szintetikus drogok.


Némedi Gábor közölte: e nyomozás során került a rendőrség látókörébe egy 24 éves vecsési férfi, a salgótarjániak drogelosztóként működő felső kapcsolata. Amikor a rendőrök megjelentek a lakásán, a férfi 1,5 kilogramm súlyú, növényi törmeléket tartalmazó anyagot próbált lehúzni a vécén. Ezen kívül 3,5 kilogramm különböző színű és állagú, szintén kábítószernek minősülő porszerű anyagot is lefoglaltak a vecsési lakásban.


A házkutatáson a ház mellékrészében még "újracsomagoló üzemet" is találtak a rendőrök - mondta Némedi Gábor -, itt mosóporokat és öblítőket hamisított, csomagolt, címkézett fel a férfi. Összesen 1860 liter öblítőt és 108 kiló mosóport foglaltak le, ez ügyben a Nemzeti Adó- és Vámhivatal folytatja az eljárást.


A 24 éves férfit őrizetbe vették, és indítványozták előzetes letartóztatását - közölte a bűnügyi igazgató.


Forrás:MTI/HIR PORT24

 

2013-01-24

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite