2020. augusztus 9., - Emőd
Keresés a tartalomban
BulvárVége! Újabb fejezet zárult le Keleti Györgyi lányregényében

Vége! Újabb fejezet zárult le Keleti Györgyi lányregényében


Kiönti a szívét Keleti Györgyi. A volt honvédelmi miniszter lánya jó ideje nem beszélt magánéletéről, mert boldog párkapcsolatban élt Lányi Lalával, de most saját blogjában osztja meg az olvasókkal, hogy megint csalódott a férfiakban, és egy újabb fejezet ért véget életében.

Keleti Györgyi

Györgyi a naplójában azt írja: „Amikor fiatal vagy, sokszor érzed, úgy semmi nem bánthat, mintha sebezhetetlen lennél! Az egész élet előtted áll, nagy terveid, álmaid vannak, amik mind megvalósításra várnak és egy percig nem gondolnád, hogy nem sikerülhetnek úgy, ahogy eltervezted azokat... mindent legyőzhetőnek érzel."


A szavaiból az olvasható ki, hogy sokáig azt gondolta Lányi Lala lesz számára az a pasi, akivel majd leélheti életét, akiben megbízhat, akire társként tekinthet.


„Ahogy lassan felnövünk, öregszünk, tapasztalunk, megtanuljuk, hogy az az ember, akitől nem is várnánk okozza a legnagyobb csalódást, fájdalmat. Összetörik majd a szíved, talán több mint egyszer"... - ezekből a sorokból azért egyértelműen kiolvasható, hogy a celeb szívét megint összetörték.

„Sírsz majd, mert az idő túl gyorsan telik, és elveszítesz valakit, valakiket, akik közel álltak hozzád. Épp ezért készíts rengeteg fényképet és gyűjts emlékeket, nevess túl sokat hisz abból soha nem elég és szeress úgy, mintha sosem bántottak volna, mintha sosem szerettél volna még ennyire, mert minden 60 másodperc, amit szomorúan töltesz, az egy perc boldogság... amit már sosem kaphatsz vissza!" - javasolja minden szerelmi válsággal éppen küzdő sorstársának Keleti Györgyi.


Forrás: HÍR PORT24

 

2010-07-31

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite