2019. március 19., kedd - József
Keresés a tartalomban
BulvárVégleg parkoló pályára került Vágó István?

Végleg parkoló pályára került Vágó István?


A népszerű kvízmester annak idején az MTV szolgálatában kezdte karrierjét, majd a két nagy kereskedelmi csatorna között lavírozott: most azonban műsor és szerződés nélkül maradt.

Vágó István


Végleg vége szakadhat az ismert kvízmester pályafutásának, úgy tűnik, semelyik kereskedelmi csatornánál nem kap műsort. Vágó István karrierje végleg parkoló pályára került?
Két év után távozik az egyik vezető kereskedelmi csatornától a műsorvezető, ahol eddig sem kapott túl sok lehetőséget, most pedig végleg elbúcsúznak tőle.


Vágó István pályafutását a Magyar Televíziónál kezdte és évtizedekig maradt a csatorna ikonikus figurája. Majd a közszolgálati szférát otthagyva, a kereskedelmi csatornák világában próbált érvényesülni. Töretlen sikert tudhatott maga mögött Vágó a Legyen Ön is Milliomos című kvízműsorral, ám az utóbbi két évben pályája egyre lefelé ível.
Vágó a két nagy kereskedelmi csatorna között lavírozva mintha elakadt volna félúton a határtalan népszerűség és az elmúló ismertség között. Már több mint két éve, hogy átigazolt a konkurenciához, de karrierje azóta parkoló pályán van.
Egyetlen lehetőséget kapott csupán Vágó István a Párbaj című műsor vezetőjével, ám a kvíz hamar megszűnt. A műsorvezető csendesen várta a következő feladatot, egy esetleges nagyszabású és elsöprő sikert arató kvízműsort, saját ötletekkel fűszerezve.


Vágó várakozását nem koronázta siker, ugyanis a kereskedelmi csatorna nemrég jelentette be, szerződést bont a kvízmesterrel.
Kiss Péter programigazgató a csatorna jövőbeni műsorpolitikájával indokolta a döntést. „Tiszteljük és nagyra becsüljük Vágó István televíziós pályafutását, azonban a műsor tervekben nem szerepel olyan formátum, mely igazán illeszkedne István személyéhez és kvalitásához. Neve ugyan felmerült a hamarosan induló, A 40 milliós játszma című produkciónk kapcsán, de meggyőződésünk, hogy ez a műsor egy más stílusú és dinamikájú műsorvezetőt kíván".


Korábban Vágó István bizakodva állt a helyzethez karrierjét illetően, számított egy újabb lehetőségre. „Biztos lesz műsorom, miért ne lenne - tette fel a kérdést akkor Vágó István? Különben miért tartanának? Hogy mi lesz az a műsor, azt még nem lehet tudni, és azt sem, hogy mikor kerül képernyőre"- mondta korábban a műsorvezető.

 

Forrás: Blikk/HÍR PORT24

2010-11-18

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite