2019. május 21., kedd - Konstantin
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeVerekedés Nógrád megyében

Hírek Nógrád megyéből


Falopás Nagylócon, bolti lopás Endrefalván és garázdaság Mátraverebélyben.

rendbt

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy 41 éves nagylóci férfi 2014. szeptember 30-án 9 óra 40 perc körüli időben Nagylóc község külterületén egy magánszemély földterületéről egy kidőlt fát kísérelt meg eltulajdonítani. A cselekmény közben az ott tartózkodó biztonsági szolgálat munkatársai őt tetten érték, és a rendőrök kiérkezéséig a helyszínen visszatartották. A járőrök a férfit a Szécsényi Rendőrkapitányságra előállították, ahol meghallgatták és tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt vele szemben - őrizetbe vétele mellett - kezdeményezték a gyorsított bírósági eljárás lefolytatását.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába érkezett a bejelentés 2014. szeptember 30-án 10 óra 10 perckor, miszerint az egyik balassagyarmati boltban egy nő kávét, hajfestéket és ételízesítőket kísérelt meg eltulajdonítani. A járőrök a helyszínen visszatartott 44 éves endrefalvi lakost a Balassagyarmati Rendőrkapitányságra előállították, és tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették, valamint gyorsított bírósági eljárást kezdeményeztek vele szemben.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást Sz. Zs. 21 éves mátraverebélyi nő ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított 2014. szeptember 30-án 17 óra körüli időben egy mátraverebélyi családi ház előtti útszakaszon egy 20 éves nővel kölcsönösen lökdösték egymást, közben a sértettet az arcán megkarmolta és a földre lökte. A rendőrök a mátraverebélyi nőt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

Forrás: Police.hu/ Nógrád24

 

 

2014-10-01

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite