2019. március 19., kedd - József
Keresés a tartalomban
ItthonVérfürdő Tényőn! Az apa gyilkolta le az egész családot, majd magával is végzett

Vérfürdő Tényőn! Az apa gyilkolta le az egész családot, majd magával is végzett


TényőA kisalfold.hu értesülései szerint Sz. K. fegyvere motorosfűrész és fejsze volt, és állítólag pszichiátriai kezelés alatt is állt, a rendőrség délutánra ígért tájékoztatást az ügyben. Vérfürdőként írta le a hétfőn felfedezett tényői négyes gyilkosságot az MTI-nek egy név nélkül nyilatkozó, a helyszínen járt rendőr. Azt mondta, szúró- vagy vágóeszközökkel végeztek a harmincas éveikben járó szülőkkel, valamint két gyermekükkel, a nyolc- és ötéves kislánnyal. A Győr-Moson-Sopron megyei településen hétfő este hét óra körül találta meg vérbe fagyva a négytagú családot egy rokonuk.

A kisalföld.hu helyszínen szerzett információja szerint családi dráma történt Tényőn hétfőn, a lap úgy tudja a férj végzett feleségével és két kislányával, s a végén magával is.
A megyei főkapitányság szóvivője, Kocsis Tünde alezredes egyelőre nem erősítette meg ezt az információt, csak annyit mondott a bűncselekményben folytatott nyomozás eddig ismertté vált körülményeiről délután 2 órakor sajtótájékoztatón számolnak be.
A kisalföld.hu azt is tudni véli, hogy a férj pszichiátriai kezelés alatt állt.
A reggel folytatódó hatósági szemle tanúja, a helyi polgármester röviden annyit mondott a sajtónak: családon belüli ügyről van szó. Más forrásból szerzett értesüléseink szerint az apa, a 37 éves Sz. K. a rendőrség gyanúsítottja.


A délelőtt folyamán kerül sor a hatósági boncolásra - mondta Kocsis Tünde alezredes. A halottakat egyébként az éjszaka egy erdei úton vitték el Győrbe, így kerülték ki a várakozó tévéseket, fotósokat.
A házban kedd délelőtt is folyik a helyszínelés, a környékét azonban nem zárták le, semmiféle külső nyomkövetésre utaló akciónak nincs jele. Az épület egyébként közvetlenül az erdő ölelésében található, udvara szépen rendben tartott, ám téglafalait annak ellenére nem vakolták be, hogy már hat éve laktak itt.


Egy rendőr vérfürdőként írta le a helyszínt, név nélkül azt mondta az MTI-nek, szúró- vagy vágóeszközökkel végeztek az áldozatokkal. A kisalföld.hu úgy értesült, fejsze és motoros fűrész volt a gyilkos fegyver.
Még a nyomozókat is sokkolta a látvány

A szóvivő azt is elmondta: a látottak a sokat tapasztalt nyomozókat és bűnügyi technikusokat is megdöbbentették. A halottszemlét külön mindegyik áldozatnál le kell folytatni, s a nyomok aprólékos rögzítése is nagy odafigyelést és időt kíván.
A kisalfold.hu megtudta, hogy a 37 éves Sz. K. és felesége, K. V. belsőépítészek, hat éve laknak a faluban, a telek, amire építkeztek, nagyanyai örökség.
Két gyermekük volt, egy 5 és egy 8 éves kislány, akikkel ugyancsak végzett a brutális gyilkos.
Azt nem tudni, hogy a házaspár és gyermekeinek gyilkosa mikor követte el szörnyű tettét, a testvér kora este, 7 óra körül látogatta meg a házaspárt.


A kisalföld.hu információi szerint a négyes emberölés valamikor hétfő délelőtt történhetett. A halál idejét igazságügyi orvos szakértő állapítja majd meg. A rendőrség egész éjszakai helyszínelésre rendezkedett be a házban, amelyet nem engedtek megközelíteni sem.
A megyei rendőrfőkapitány, Szabadfi Árpád dandártábornok is elzárkózott a nyilatkozattól, mondván, a helyszínelést még végzik a kollégák.

 

2010-03-16

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite