2019. május 25., szombat - Orbán
Keresés a tartalomban
BulvárVersenytársai is kiakadtak Szíj Melindára

Versenytársai is kiakadtak Szíj Melindára


Szíj MelindaVersenytársai egyre nehezebben viselik Szíj Melinda különc viselkedését. Miközben a győri ügyintéző többször is hangoztatta: ki akar esni a Megasztárból, a legutóbbi adásban pedig elnézést kért a zsűritől, amiért továbbjutott, a pénteki előadásra nagyon készül, hogy bizonyítson a zsűrinek.


Ez a hozzáállás a másik két döntősnek, Tolvai Reninek és Kökény Attilának sem tetszik, hiszen miközben Melinda nem is vágyik a győzelemre, a nézői támogatás miatt éppen neki van a legnagyobb esélye arra, hogy december 17-én az év hangjának kiáltsák ki.
"Mi lesz, ha megnyeri? Ott tűzijáték lesz, meg minden, akkor majd nem örül neki?" - tette fel a kérdést a Blikknek nyilatkozva Tolvai Reni, aki egyszerűen nem érti, miért ennyire szimpatikus az embereknek, ha valaki ilyen negatív.


"Nincs egy pozitív gondolata sem" - tette hozzá a szőkeség, aki szerint Melinda teljesen másmilyen, ha négyszemközt vannak, mint a próbákon vagy a kamerák előtt. "Itt a házban tombol, viccelődik" - mesélt Melinda két személyiségéről Reni.
Hasonlóan nem tud kiigazodni versenytársán Kökény Attila, aki a műsor elején még szemmel láthatóan jó barátságot ápolt Melindával.


"Én azt látom rajta, hogy gyenge" - jelentette ki Attila, aki ugyan szeretné, ha Melinda képes lenne élni a győzelem adta lehetőségekkel, mégsem hiszi, hogy erre képes lesz. "Egy negyvenes nőnek ez az utolsó esélye, de hogy vele mi lesz, azt nem tudom" - nyilatkozta az egyetlen férfi döntős, hozzátéve: szerinte Melindának most a családjára kellene gondolnia, hiszen ha ő ezt kihasználja és jól éli meg, akkor nekik segít vele.


Szíj Melinda nem kívánt nyilatkozni az üggyel kapcsolatban, a Blikknek csak annyit mondott: Istenre bízza magát.

 

Forrás: Blikk/HÍR PORT24

2010-12-08

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite