2019. július 17., szerda - Endre, Elek
Keresés a tartalomban
NagyvilágVideón Kadhafi utolsó pillanatai!

Videón Kadhafi utolsó pillanatai!

Figyelem! A cikk a nyugalom megzavarására alkalmas kép- és szöveganyagot tartalmaz!42 év uralkodást és nyolc hónapi véres polgárháborút követően golyókkal a testében végezte a líbiai bukott vezetője, Moammer Kadhafi, akit csütörtökön, hosszas tűzpárbaj után kerítettek kézre a felkelők.

kadhafid

A halott diktátorról már korábban is közzétettek felvételeket, most azonban előkerült egy olyan videó is, amelyen az elfogása és életének utolsó másodpercei láthatók.

Kadhafi halálának körülményeiről egymásnak ellentmondó értesülések kaptak szárnyra. Az egyik szerint a NATO légicsapása végzett vele, egy másik szerint ellenállás közben érte a halál, a harmadik szerint pedig elfogása után lőtték agyon. A holttestét megvizsgáló Ibrahim Tika doktor az al-Arabíja televíziónak nyilatkozva elmondta, hogy haslövés végzett a diktátorral.

A lövedék átfúrta az ezredes bélfalát, és valójában ez okozta a halálát. - Kadhafi fejét is találat érte, de az a golyó távozott onnan - fűzte hozzá az orvos.

kadhafidd

Mahmúd Dzsibril, a líbiai Átmeneti Nemzeti Tanács (ÁNT) második számú vezetője az ezredes haláláról korábban azt mondta: az elfogott Kadhafit egy kisteherautóval akarták kórházba szállítani, de tűzpárbaj tört ki, és ekkor érte a fején a halált okozó lövedék.

Tika doktor megvizsgálta Kadhafi Muataszim nevű fiának a holttestét is, és a vérminták alapján megállapította, hogy a férfit az apja után ölték meg.

 

A videót csak erős idegzető olvasóink nézzék meg!

A felvételt ide kattintva tekinthetik meg.

 

Forrás: MTI/ Blikk/ HÍR PORT 24

Fotók: Reuters

 

2011-10-21

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite