2019. augusztus 19., hétfő - Huba
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeVisszatérő ellenőrzések az ünnepek előtt Bátonyterenyén

Visszatérő ellenőrzések az ünnepek előtt Bátonyterenyén

 

Fokozott rendőri jelenléttel és bűnmegelőzési tanácsokkal segítik az ünnepekre való készülődést a rendőrök és a polgárőrök Bátonyterenyén - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

ellenorzesekbatonyterenyen


A bűncselekmények és szabálysértések megelőzése érdekében visszatérően ellenőrzik a karácsonyi vásárok, bevásárlóközpontok, piacok környékét a rendőrök. Az áldozattá válás kockázata azonban jelentősen csökkenthető néhány óvintézkedés betartásával. A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság járőrei kiemelt figyelmet fordítanak a tömegközlekedési csomópontokra, vasútállomásokra, ahol szintén visszatérő ellenőrzésekkel, bűnmegelőzési szórólapokkal és személyes tájékoztatásokkal hívják fel a lakosság figyelmét.

ellenorzesekbatonyterenyen1


Mint ahogy arról korábban hírt adtunk: a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén idén is kampányt indított az év végi ünnepekhez köthető bűncselekmények megelőzése érdekében, mivel a bűnelkövetők számára a karácsonyi forgatag és a már megvásárolt ajándékokkal, csomagokkal megpakolt gépjárművek kedvező alkalmat kínálnak a jogellenes cselekmények elkövetéséhez.

ellenorzesekbatonyterenyen2


A Nógrád megye rendőrei a polgárőrökkel biztosítják, hogy mindenki számára áldott és békés legyen az ünnepre való készülődés.

 

Forrás: POLICE/NÓGRÁD24

 

2015-12-04

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite