2020. május 26., kedd - Fülöp
Keresés a tartalomban
ItthonVolner János: csak a Jobbik a valódi alternatíva a kormánnyal szemben

Volner János: csak a Jobbik a valódi alternatíva a kormánnyal szemben


A Jobbikot nevezte egyedüli valódi alternatívának a jelenlegi kormányoldallal szemben a párt alelnöke. Véleménye szerint a baloldal is ugyanúgy az elmúlt 22 év elhibázott politikájának folytatásában érdekelt, mint a Fidesz. Erről Volner János beszélt szombati sajtótájékoztatóján.

Volner János002

Volner János

Hangsúlyozta: bár három pólusú a magyar belpolitika, valódi választási lehetőség csupán kettő van. Szerinte az első pólus "a jelenleg éppen a kormányzati alkalmatlanságát bizonyító Fidesz", a második pedig a "bevallottan az Egyesült Államokból pénzelt baloldal az MSZP-vel, Bajnaival és az LMP-vel".

A jobbikos politikus kiemelte: a Fidesz és a baloldal közös jellemzője, hogy a status quót egyaránt fent kívánják tartani. Szerinte ezt bizonyítja, hogy egyikük sem fordul szembe a "pénzhatalommal", és nem állnak az emberek oldalára a bankok ellenében, valamint nem építenek az EU mellett más felvevőpiacot a magyar gazdaság számára, ezáltal a világ leglassabb gazdasági fejlődést produkáló övezetéhez kötik Magyarországot. Emellett a Fidesz és a baloldal esetében a Jobbik szerint a pártokhoz kötődő nagyvállalkozók és nagyvállalatok határozzák meg gazdaságpolitikájuk irányát.

Végül Volner János úgy fogalmazott: "a Fidesz és a baloldal közös jellemzője, hogy kiszolgálják Izraelt és a cionista törekvéseket. Nem csupán megszavazták az Országgyűlésben Izrael társulási szerződéseit az EU-val, de a zsidó szervezetek egyetlen füttyentésére a Fidesz Bajnai Gordonnal és az LMP-vel közösen megalakította a Jobbik-ellenes nagykoalíciót". A Jobbik - a harmadik pólus - ezzel szemben vissza szeretné szerezni Magyarország Keleten elveszített felvevőpiacait, a Jobbiknak nincsenek "oligarchái", és politikáját a nemzeti érdekek képviselete határozza meg, Izrael kérdésében pedig az igazságot képviseli, és nem volt hajlandó egy olyan, faji diszkriminációt alkalmazó állam társult tagságát támogatni, amelyet ENSZ-határozatok tucatjai ítéltek el erőszakos, rasszista fellépései miatt - fogalmazott Volner János.

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

 

2012-12-29

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite