2019. július 18., csütörtök - Frigyes
Keresés a tartalomban
ItthonVona: a Jobbik óriási meglepetést okoz majd a parlamentben

Vona: a Jobbik óriási meglepetést okoz majd a parlamentben


A Jobbik az adócsökkentés, kilakoltatások leállítása, a politikai elszámoltatás és a közbiztonság megerősítésére tett ígéretet a választások után. Köszönöm mindenkinek a támogatást, külön azoknak a magyaroknak, akik a második fordulóban is a szebb jövő mellett tették le a voksukat - mondta Vona Gábor, a Jobbik pártelnöke, majd gratulált Molnár Oszkárnak, aki Edelényben a Jobbik támogatásával függetlenként egyéni mandátumot szerzett.


A pártelnök azt mondta: "a Jobbik nagy veszélynek tartja, ha egy párt kétharmados többséget szerez, ám úgy illik, hogy gratuláljon a Fidesznek, ezért sok sikert kíván a kormányzáshoz."
A Jobbik 47 parlamenti mandátumáról szólva Vona Gábor elmondta, hogy „most végre megjelenik a nép hangja és a nép akarata a parlamentben. Óriási meglepetésre készül a Jobbik, olyanra mit eddig nem láttak. Nem térünk le az egyenes, őszinte, bátor, igaz útról."

"Az ország romokban hever, a probléma megoldásához azonnal hozzá kell látni" - mondta a polikus, majd kiemelte: "a Gyurcsány-Bajnai éra az összeomlás szélére sodorta az országot, ezért nincs nyári szünet, nincs idő pihenésre. A Jobbik az adócsökkentés, kilakoltatások leállítása, a politikai elszámoltatás és a közbiztonság megerősítésére tesz ígéretet. Amennyiben az új kormány is ezt a célt követi, úgy a Jobbik hajlandó együttműködni az új Orbán-kormánnyal."

 

2010-04-25

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite