2019. május 20., hétfő - Bernát, Felícia
Keresés a tartalomban
ItthonVona: nagykoalíció jött létre a Jobbik megsemmisítésére

Vona: nagykoalíció jött létre a Jobbik megsemmisítésére


A Jobbik sajnálattal vette tudomásul, hogy az MSZP és a Fidesz a Hit Gyülekezetével közösen éppen advent első vasárnapján ült fel a "politikai hisztériakeltésnek a saját maga által gerjesztett hullámaira" - írta Vona Gábor az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében. A Tömegtüntetés a nácizmus ellen elnevezésű demonstráción elhangzottakra reagáló pártelnök-frakcióvezető szerint ezzel nyilvánvalóvá vált, hogy nagykoalíciós egység jött létre a Jobbik "megsemmisítésére".

Vona Gábor002

A politikus szavai szerint a tüntetésen felszólalók beszédeiből a gyűlölet és a magyarság valós problémáival kapcsolatos érzéketlenség, valamint a Jobbik társadalmi támogatottságának növekedése miatt érzett kétségbeesés sugárzott.

Vona Gábor különösen súlyosnak nevezte a szocialista Mesterházy Attilának a szavait, aki a Jobbikot eltakarítandó "vírusnak" nevezte. Véleménye szerint ezzel az MSZP pártelnök-frakcióvezetője közel egymillió embert fenyegetett meg, "felidézve ezzel a Tanácsköztársaság és az ÁVH magyar emberek elleni sötét terrorját".

A pártelnök úgy fogalmaz, hogy a Jobbik a "mesterségesen gerjesztett hazugságkampány" közepette is a lényegről kíván beszélni és fenntartja eredeti javaslatait: "az ország valós problémája nem a sárga csillag, hanem a sárga csekk és a magyar emberek rabszolgahelyzete saját hazájukban".

Forrás:MTI/HÍR PORT24

 

 

2012-12-03

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite