2019. június 19., szerda - Gyárfás
Keresés a tartalomban
BulvárVV Éva hullarészeg volt

VV Éva hullarészeg volt


A villa egykori lakójáról  számtalan képet láthattunk már, ahol éppen alkoholt kortyolgat, a luxusbörtönben több hónapon keresztül szinte minden egyes nap pezsgőt vedelt, ami nemcsak a társainak, de az egész országnak szemet szúrt. Most ismét elég szépen bepiált.

vveva


Az egyik valóvilágos közönségtalálkozón ugyanis a göndör hajú szépséget és társait megrohamozták az autogramvadász rajongók, Éva pedig a tömeg közepén próbálta dedikálni egyikük alkarját. A bökkenő csak az, hogy fordítva tartotta kezében a tollat, amit erőteljesen belenyomott rajongója bőrébe, miközben észre sem veszi, hogy valami nem stimmel.
Elindult a találgatás a közösségi oldalakon: vajon mi lehet az oka annak, hogy Éva átszellemült ábrázattal karistolja rajongója alkarját a toll rossz végével, az egyik lehetséges válasz:

„Éva fordítva fogja a tollat, úgy akar autogramot adni... biztos alkohol befolyásoltsága alatt volt, szokás szerint!"

Éva ugyanis minden lehetőséget megragadott az ivásra a villában, sokszor a megmaradt piákat is összeöntögette a poharakból egy átbulizott éjszaka után. Így nem csoda, hogy korábban már elterjedt róla, súlyos alkoholproblémái vannak, főleg, hogy nem egyszer kapott heves dührohamot is. A jelenséget szintén a piára vezették vissza a szakemberek. A törtető lánytól a villából való távozása után rögtön azt kérdezték különféle chates oldalakon:

Miért iszik annyit? Akkor azonban Éva tagadta, hogy alkoholproblémái lennének.

- Nem vagyok alkoholista, és nem minden az, aminek látszik. Lehet, hogy a műsorba csak azokat a pillanatokat vágták be, de én a villán kívül sem minden buliban ittam - mondta korábban Éva. A buliban történtekről szerettük volna megkérdezni Évát is azonban telefonját párja, Ádám vette fel, aki közölte: Éva éppen alszik este kilencig...

 

Forrás: Blikk / HÍR PORT 24

 

2011-06-17

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite