2019. május 20., hétfő - Bernát, Felícia
Keresés a tartalomban
BulvárVV Fecó a Muzsika TV-ben debütál!

VV Fecó a Muzsika TV-ben debütál!


Fecó énekhangjára már Vastag Csaba, az X-Faktor győztese is felfigyelt a ValóVilágban. A pécsi Dumagép megfogadta a tanácsot és énektanárhoz jár, szorgalmasan gyakorol és már két saját dallal is büszkélkedhet. Úgy döntött, hogy a mulatós világban szeretné magát kipróbálni, erre nem is kellett sokáig várnia, úgyanis meghívást kapott a Muzsika TV Házibuli Attilával című műsorába. Vasárnap este nyolctól látható Fecó első fellépése Tilinger Attila népszerű műsorában.

vv_feco

"Naponta járok énektanárhoz, de még otthon a fürdőszobában is énekelek. Szeretném profin csinálni és remélem, hogy sokaknak tetszik majd a zeném. Angéla amikor meghalotta az egyik dalt, ami róla szól elsírta magát a meghatottságtól. A műsorban Bódi Csabi is fellépett és nagy örömöre utána megkeresett Bódi Guszti, akivel nagyon jót beszélgettünk és a közös munka ötlete is felmerült." - mesélte Fecó lelkesen a fellépés után.

 

vv_feco_001

Fecó mellett különleges meglepetéssel is kedveskedik nézőinek a Muzsika TV az ünnepi hétvégén. Tematikus napokat tart a csatoran, így egész napra garantált a jókedv. Március 15-én, csütörtökön csak hazai klippeket sugároznak. Pénteken Szenes Iván szerzeményei uralják a képernyőt. Este mutatja be a csatorna Szenes Iván emlékére rendezett koncertet, amelynek érdekessége a sztárfellépők mellett, hogy az X-Faktor sztárja Wolf Kati itt kapta meg elsőként a Szenes Iván Művészeti-Díjat. Kati gyermekként egy Szenes Iván-dallal, a Vuk főcímdalával vált ismertté. Szombaton minden ami mulatós megtalálható lesz a Muzsika TV műsorán. Vasárnap pedig egész nap Házibuli Attilával!

 


HÍR PORT24

 

2012-03-15

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite