2019. március 19., kedd - József
Keresés a tartalomban
BulvárX-Faktor: Geszti és Malek döntött

X-Faktor: Geszti és Malek döntött


Ma este eldőlt, hogy ki az a három fiú, akik Geszti Péter és kik azok a lányok, akik Malek Miklós mentoráltjaiként versenybe szállnak jövő szombaton az X-Faktor 2012 első élő show-jában.

olahgergo12c

Geszti Péter, mentorsegédjével, Tiszttartó Titusszal egy Duna-parti villában várta a mentorházba jutott hat versenyzőt, akik közül hosszú vívódás után választotta ki azt a hármat, akiket magával visz az élő showba.
- Mindent összevetve végül is inkább a kockázatosabb utat választom, mert az engem jobban érdekel egy kicsit - indokolta a döntést a mentor.

Oláh Gergő (23), Szabó Dávid (26) és Fehér Zoltán (25) döntősök a fiúk közül.

Malek Miklós és már jól bevált mentorsegédje, Tóth Gabi feladata az volt, hogy rendhagyó módon hét lány közül válassza ki azt a hármat, akik jövő szombaton bizonyíthatnak. A nagyon erős mezőnyből Malek Miklós a mentorház első estéjén nem is tudott döntést hozni.

- Ma este biztos nem tudom eldönteni. Szerintem alszom rá egyet és holnap kiderül, hogy mi lesz - fejezte be a napot a mentor.

A másnap meghozott döntése értelmében Csobot Adél (18), Antal Tímea (19) és Kvaka Andrea (22) azok a tehetséges versenyzők, akik a hét lány közül bekerültek az élő show-ba.

Az X-Faktor 2012 Keresztes Ildikó és Nagy Feró mentorházával folytatódik vasárnap, amikor a csapatokkal és a 28 éven felüliekkel teljessé válik a 12 döntős névsora.

 

Forrás: RTL Klub/HÍR PORT24
Fotó: RTL Klub

 

2012-10-06

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite