2019. április 25., csütörtök - Márk
Keresés a tartalomban
BulvárZalatnay Cini: Őszinte leszek

Zalatnay Cini: Őszinte leszek


A politikát nem szereti, de azt bírni fogja, ha piszkálják, maximum visszadja, amit kap. Zalatnay Sarolta hamarosan debütál az RTL II-es Heti Hetesben, ahol vendég lesz és nem Ábel Anitát váltja.

zalatnaycini.jpg

- Nekem fontos, hogy jó helyeken jelenjek meg és a Heti Hetes egy ilyen műsor. Hiszen, ha 15 éve ilyen sikerrel megy, akkor az már jelent valamit, nem? - kérdez vissza Zalatnay Cini, amikor arról faggatjuk, miért vállalta el, hogy beül a humor nagyágyúi közé. - Bár nem vagyok állandó néző, de azt nyilván tudom, hogy ez egy politikai-közéleti témákat kibeszélő humoros műsor. Én személy szerint nem szeretem a politikát, mert sosem volt belőle hasznom, egyik rendszerben sem, ráadádul az egésznek, úgy ahogy van rossz a légköre. Amúgy pedig fel vagyok rá készülve, hogy ahogy eddig, ezután is érnek majd támadások, többek között a bulvár részéről.

Cini hozzátette, ismeri a társaság nagy részét, és tudja jól, hogy nem ússza meg a beszólogatást, megtalálják majd őt is a poénokkal.
- Semmi gond, bírom, ha piszkálnak, de ha kell, vissza is szólok, nem hagyom magam! A főszerkesztő annyit kért, mondjam meg őszintén, ha nem érzem jól magam - teszi hozzá az énekesnő, aki idén kerek évfordulót ünnepel, ötven éve van színpadon. Ez alkalomból új cd-je jelenik meg, írt egy könyvet A tölcsér ötven éve címmel és koncertturnéra is indul.

Zalatnay Cini nem Ábel Anitát váltja, ezt az információt a műsor főszerkesztője, Ónodi György is megerősíti:
- Szeretném pontosítani a sajtóban megjelenteket: szó sincs cseréről, Anita játszik éppen, Cini pedig egy új vendég, a műsor történetének 98. szereplője. A Heti Hetes egy forgószínpad, ahol nem heten vannak, hiszen többek között Váncsa István, Para-Kovács Imre, Kéri László és Kern András is időről időre visszatér a műsorba - mondja a főszerkesztő-producer. - Nem titok, hogy tárgyaltunk Puzsér Róberttel, sőt, én személy szerint Stohl András meghívását sem adtam fel. Egyébként mindenkinek azt szoktam mondani: te döntöd el, hogy maradsz-e. Ez egy társaság, amiben vagy jól érzed magad vagy sem, ez szinte csak rajtad múlik - tette hozzá Ónodi György.

 

Forrás: RTL Klub/NÓGRÁD24

 

2014-01-24

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite