2019. július 21., - Dániel
Keresés a tartalomban
BulvárZámbó Jimmy halálával viccelődik az Irigy Hónaljmirigy + VIDEÓ

Zámbó Jimmy halálával viccelődik az Irigy Hónaljmirigy + VIDEÓ


Az énekes fia szerint a mirigyesek meggyalázták édesapja emlékét. A hozzátartozók egyáltalán nem tartják humorosnak azt a klipet, amely a Zámbó Jimmy tragikus halálát megelőző perceket karikírozza ki. A paródiát készítő mirigyesek utólag már sajnálják a dolgot - írja a Bors.

Jimmy


Valószínűleg nem csak Zámbó Krisztiánnál, hanem rajta kívül még sokaknál kiveri a biztosítékot az Irigy Hónaljmirigy legújabb klipje, a Mulat a király, amelyben egyértelműen Zámbó Jimmy máig tisztázatlan halálát karikírozzák ki. Mint ismert, Jimmy 2001-ben hunyt el, a hivatalos verzió szerint véletlenül fejbe lőtte magát, azután, hogy egy kakas kukorékolása miatt dühbe gurult és többször kilőtt az ablakon. A Zámbó család érthetően felháborodott azon, hogy a tragikus éjszakát a mirigyesek egy viccesnek szánt videoklippel idézik meg.


"Legurul a földre a korona, mi?! Hát közlöm, hogy az én testvérem fejéről sosem fog legurulni a korona, mert mindig a fején lesz! A testvérem a világegyetem egyik legnagyobb tehetsége, olyan, mint az úszásban Cseh Lacika vagy a fociban Puskás. Kikérem magamnak, hogy - akár viccből is - bárki megfossza őt attól a tróntól, ami csakis őt illeti. A halálán viccelődni mindennek az alja. Gondolhatják, milyen érzés nekünk ezt visszanézni! Egyesek jót nevetnek, nekünk meg kitépik a szívünket" - mondta indulatosan a Borsnak Zámbó Marietta, az énekes húga.

zambokrisztian1


Zámbó Krisztián szerint a mirigyesek meggyalázták apja emlékét


"Az apám úgy halt meg, hogy azt hitte, baráti viszonyban van a mirigyesekkel. Rohadt nagy csalódás ez most nekem! Szégyelljék magukat! Meggyalázni egy halott embert? Ennyit ér az összes ember közülük!" - fejtette ki indulatosan Krisztián, akiről nemrégiben azt írták, öngyilkos akart lenni.


A mirigyesek szerint ugyanakkor ennyi még belefér a humorba


"Nem gondolnám, hogy túllőttünk a célon. Tényszerű, ami Jimmyvel történt, azt mutattuk meg a klipben. A kisfilm egyébként arról szól, hogy a Király halála után jönnek a trónkövetelők, Lagzi Lajcsi, Fásy Ádám és a többiek. Sajnáljuk, ha a Zámbó családot megbántottuk, nem ez volt a szándékunk, és véleményem szerint amennyit mutattunk, az még bőven belefér a humor műfajába. Teljesen egyetértünk Zámbó Mariettával, hiszen a klipben mi is azt mutatjuk be, hogy hiába próbálnak a szórakoztató műfaj felkapott sztárjai királyok lenni, messze meg sem közelítik Jimmy tehetségét. Ha valaki végignézi a videót, akkor ez egyértelműen ki is derül. A klip eleje nem paródiának készült, csupán a történet felvezetése. Nem szerettünk volna ezzel senkit megbántani" - magyarázta Sipos Peti.

 

Forrás: Bors/HÍR PORT24

 

2013-12-11

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite