2019. április 22., hétfő - Csilla
Keresés a tartalomban
BulvárZámbó Krisztiánt közmunkára ítélték

Zámbó Krisztiánt közmunkára ítélték


Két évvel ezelőtt telefonálás közben balesetet okozott Zámbó Krisztián. A rendőrség közmunkára ítélte - írja a Blikk. Krisztián könyvében beszélt erről, ám azóta kiderült: a jövő héten meg is kezdi büntetését, amelynek egy részét már egy könyvtárban ledolgozta, most ugyanitt kell folytatnia.

zambokrisztian1

"Éppen jöttem haza az M5-ösön, akkor még Dzsenivel voltam együtt, de nem vele, hanem az előző barátnőmmel vitatkoztam telefonon, mert mindig hívogatott engem a csaj. Nem hagyott békén. És annyira elvonta a figyelmemet a vita, hogy amikor ráfordultam a lehajtóra, és befékeztek előttem, nem vettem észre, és telibe belementem hátulról.

Persze a légzsák azonnal feljött, és akkor én egy rövid időre elájultam. Érdekes volt, hogy miután magamhoz tértem, senkinek a számára nem emlékeztem, csak ennek a volt barátnőmnek a számára. Csak őt tudtam felhívni akkor. A nyakam utána sokáig be volt sínnel kötve. Ekkor törtem össze a piros kisautómat, és ennek a balesetnek mostanában viselem a következményeit" - idézi a Blikk.

"Dunavarsányban egy könyvtárban kell ledolgoznom napi pár órát húsz napon keresztül. Legutóbb is ezt kellett csinálnom, nem volt nagy dolog. Egy héten egyszer kellett három órát ott ülnöm. Azt gondolom, hogy ezzel még mindig jobban járok, mint bármilyen másik büntetéssel, de azért szeretnék már túl lenni rajta" - mondta el a napilapnak Jimmy fia.


Forrás: BLIKK/HÍR PORT24
Fotó: RTL Klub

 

2013-03-10

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite