2019. április 23., kedd - Béla
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeZebrán gázoltak gyalogost Pásztón

Zebrán gázoltak gyalogost Pásztón


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel és három anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

rendorseg1

Egy 26 éves nő személygépkocsival közlekedett a 2119-es számú úton Patvarc irányából Balassagyarmat felé 2018. december 29-én 9 óra 30 perc körül, amikor az autó elé egy vadon élő állat ugrott, ezért a sofőr, hogy az ütközést elkerülje a kormányt félrerántotta. Ennek hatására a Fiat típusú gépkocsi megcsúszott, a jobb oldali útpadkára sodródott, majd a tetején egyszer átborulva az árokban állt meg. A balesetben a sofőr könnyebben sérült.

Egy férfi az általa vezetett személygépkocsival 12 óra 50 perckor Pásztó, Fő utcán közlekedett, amikor egy kijelölt gyalogos-átkelőhelyen elütötte a neki jobb oldalról balra az úttesten áthaladni szándékozó nőt. A gyalogos a baleset következtében súlyosan megsérült.

A 2129-es számú úton, Bercel irányából Vanyarc felé közlekedett Opel típusú személygépkocsijával egy 33 éves férfi 20 óra körül, amikor egy jobbra ívelő útkanyarulatban járművével megcsúszott, áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, majd az árokba sodródott és a tetejére borulva állt meg. A sofőr a baleset következtében könnyű sérülést szenvedett.

A megye területén további három anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. A rendőrség a balesetek körülményeit vizsgálja.

Felhívjuk a járművezetők figyelmét arra, hogy mindig fokozott figyelemmel és körültekintéssel közelítsék meg a kijelölt gyalogos-átkelőhelyeket! Figyeljenek gyalogosan közlekedő embertársaikra, hiszen ők a legvédtelenebb közlekedők!

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság balesetmentes közlekedést kíván!


Forrás: Police.hu


2018-12-30

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite