2021. szeptember 19., - Vilhelmina
Keresés a tartalomban

allergiaTovább erősödött a pollenterhelés az országban, egyre több növény virágpora okozhat allergiás tüneteket az allergiásoknak - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat a Facebook-oldalán szombaton.

levélA környezeti terhelés csökkentését, de emellett az üzleti folyamatok hatékonyságát is segítik azok a megoldások, amelyeket a hétfőn első alkalommal megrendezendő Papírmentes Napon ismerhetnek meg a résztvevő vállalatok - tájékoztattak a szervezők.

foldoraja2013A WWF Magyarország által szervezett Föld Órája nyilvános lekapcsoló eseményen mintegy 1000 ember vett részt szombaton este a WestEnd City Center Tetőkertjében - tájékoztatta a szervezet az MTI-t.

mátraNyugat-Bükk erdészetét működtető Egererdő Zrt. Natura 2000-es élőhelyek védelmére, elsősorban az akác kiszorítására az Új Széchenyi Terv keretében - tájékoztatta szerdán az MTI-t a társaság médiareferense.

kuka

Megbírságoltak egy angliai városban egy szemétszedő élharcost, aki mindennapjait az utcák tisztántartásának szenteli.

osemberA korai emberfélék hárommillió évvel ezelőtt idejüknek legalább egy részét még a fákon töltötték - derítették ki amerikai kutatók, akik a Science legújabb számában közölték tanulmányukat.

dongóDongót hozott vissza a halálból egy lelkes állatbarát férfi.

Zöld zóna - 2012.08.01

csillagAugusztus a hullócsillagok hónapja, amikor több meteorraj is érkezik.

Zöld zóna - 2012.07.13

mátraTöbb ezer hektárnyi területen pusztulnak az erdei és fekete fenyők a Mátrában - tájékoztatta pénteken az MTI-t az Egererdő Zrt. mátrafüredi erdészetének vezetője. A kipusztult erdőfoltok pótlása hektáronként több millió forint kiadást jelent a területet kezelő erdészeti társaságnak - tette hozzá.

foldegyMegzavarhatja a tibeti antilopok vonulását és szaporodási időszakát a Csinghaj-Tibeti-fennsíkon lévő tavak áradása.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite