A Biztonság Napja elnevezésű, egész napos rendezvény miatt ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítaniuk a közlekedőknek Salgótarjánban – közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Nógrád24.hu-val.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy 2022. szeptember 16-án a Salgótarjáni Rendőrkapitányság szervezésében és a társszervek részvételével megrendezésre kerülő Biztonság Napja elnevezésű rendezvény lebonyolítása miatt Salgótarján belvárosában az alábbi forgalomkorlátozásokra kell számítani:

  • szeptember 15-én 18 óra és szeptember 16-án 18 óra között a dr. Förster Kálmán tér gépjármű parkolóját (pavilonsori parkoló),
  • szeptember 16-án reggel 8 órától 18 óráig a Rákóczi utat, a Pécskő út és az Arany János út kereszteződése között

lezárják.

Tájékoztatjuk továbbá a járművezetőket, hogy a rendezvényhez kapcsolódóan:

  • szeptember 16-án reggel 8 órától 18 óráig a Klapka út és a Mérleg út teljes szakaszán két irányban haladhat a forgalom,
  • szeptember 16-án 9 óra 30 perc és 9 óra 45 perc között megkülönböztető jelzéssel ellátott szolgálati járművek felvonulása miatt a Salgótarján Papberek utca és Rákóczi út 40. szám előtti útszakasztól a Salgótarján Fő térig ideiglenes forgalomkorlátozásra lehet számítani.

A Nógrád Megyei Rendőrség kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

 

Forrás: POLICE