A személyes történetek és a műfaji sokszínűség az Önök kérték éltető ereje. A műsort immár 25 éve láthatják Bényi Ildikóval. Idén ősztől már nemcsak hétköznap délután, hanem vasárnap is várja a Duna nézőit.

 

Bényi Ildikóra is nagy hatással van az Önök kérték, mint fogalmaz, ennyi év után bármilyen élethelyzetre, örömre, bánatra tud egy slágert vagy nótát. A 25 éve tartó töretlen népszerűség szerinte a műsor személyességéből fakad. „Az emberek saját történeteket osztanak meg életükből, elhangzik a nevük, köszöntik őket, sőt sokszor kapunk olyan visszajelzést, hogy többször újranézik a műsort” – mondta Bényi Ildikó, aki az Önök kérték népszerűségnek további titkát a műfaji sokszínűségében látja, hiszen az adásokban az operett vagy akár a magyar nóta mellett különleges archív felvételek is megjelennek.

„Az egész stáb, sőt még a vezérlőben ülő rendező is együtt énekli az adásban elhangzó dalokat, és együtt élvezzük a kabaréjeleneteket” – árulta el Bényi Ildikó, aki a műsorban vendégként szereplő művészeket is kiemelte. Szerinte például Bodrogi Gyulától, Kovács Katitól, vagy a Korda-házaspártól rengeteget lehet tanulni tartásról és alázatos munkáról.

Az Önök kérték kapcsán egy újdonságra is felhívta a figyelmet. „Minden hétköznap 15:20-kor várom a nézőket a Dunán, újdonságként pedig vasárnap is jelentkezik a műsor. Megnézzük, hogy melyek voltak azok a felvételek, amelyeket a legtöbben kértek, ezeket pedig egy csokorba fűzve láthatják a nézők 17 órától a Zenés Önök kértékben” – mondta a műsor háziasszonya, aki végül azt is elárulta: ő minden műfajt szeret, a vidám nótákat pedig kifejezetten kedveli.

 

Önök kérték hétköznap 15:20-tól, Zenés Önök kérték vasárnap 17 órától a Dunán!

 

fotókredit: MTVA/Csöndör Kinga

Forrás MTVA