A NÓGRÁD24.hu-n megrendezésre kerül Baba- és gyermekfotó pályázata. Nevezzen be egy édes képpel, és nyerje meg az értékes nyeremények egyikét! Ebben a cikkben összefoglalva megtalálja a legfontosabb tudnivalókat a pályázattal kapcsolatban. 

Időpontok:

A pályázat kezdete: 2022. november 17.

A pályázat vége: 2022. december 1.

A szavazás megkezdése: 2022. december 1.

Eredményhirdetés: 2022. december 17.

A nevezés feltételei:

 • Nevezni minden olyan képpel lehet, mely 10 éven aluli gyermekről készült.
 • Csak a gyermek szülője nevezhet be képet, melyen a saját gyermeke szerepel.
 • A pályázaton csak az a fotó vehet részt, amely a gyermeket ábrázoló szülő, és vagy törvényes képviselője által hozzájáruló nyilatkozat megtétele megtörténik a Kiadónk felé! Szülői hozzájáruló nyilatkozat hiányában a nevezés érvénytelen!
 • Nevezni a fotopalyazat@nograd24.hu email címen lehet.  
 • Nevezni egy darab megküldött fotóval lehet. A nevezők tudomásul veszik, hogy az általuk megküldött kép kifogástalan minősége a nevező kötelessége. A Kiadót semmilyen minőségi kötelezettség nem terheli a kép minőségével kapcsolatosan.
 • Érvényes nevezésnek csak az számít, amely tartalmazza a szülő, vagy a törvényes képviselő pontos nevét, lakcímét, telefonszámát, email címét, továbbá a fotón szerepelő gyermek keresztnevét és életkorát, valamint a szülői hozzájáruló nyilatkozat.
 • A nevezés emailben történik. A nevezés beküldésekor a nevező a nevezés megtételével (az email elküldésével) egyidejűleg elfogadja a Kiadó Adatkezelési Tájékoztatóját és az Általános Szerződési Feltételeket.

Szavazás menete:

A nevezési határidő lejárta után a beérkezett és hitelesített (a nevezett fotón szereplő gyermek szüleinek írásbeli beleegyezése a fotó közétételére) pályázatokat követően a fotók kihelyezésre kerülnek a NÓGRÁD24.HU oldalán. Olvasóink like-al tudnak szavazni a nekik tetsző kép alatt. Szavazni: 2022. december 16-ig, lehet. A legtöbb like-ot kapott fotó nyerni a pályázatot. A szavazatok az éppen aktuális szavazatok számát mutatja, azonban a szavazatok tájékoztató jellegűek, a szavazás végső állása a játék lezárása után, a szavazatok és az email címek, elérhetőségek ellenőrzését követően kerül nyilvánosságra a NÓGRÁD24.hu oldalán, valamint a NÓGRÁD24.hu közösségi média felületein egyaránt 2022. december 17-én 18 órakor.

Nyeremények:

 1. díj – akinek a legtöbben szavaztak a képére:

Egy 72. 000 forint értékű JUNIOR CARE gyermek biztosítás a Jövőtervezés Okosan jóvoltából!

 1. díj – akinek a második legtöbben szavaztak a képére:

Egy 51.000 forint értékű JUNIOR CARE gyermek biztosítás a Jövőtervezés Okosan jóvoltából!

 1. díj – akinek a harmadik legtöbben szavaztak a képére:

Egy 32.000 forint értékű JUNIOR CARE gyermek biztosítást a Jövőtervezés Okosan jóvoltából!

Egyéb feltételek:

 • Egy fényképpel csak egyszer nevezhet, de saját Facebook profilján, családtagjai, barátai profiljain akárhányszor megoszthatja és népszerűsítheti a pályázatra beküldött fotótokat, amelyek a NÓGRÁD24.hu oldalon feltüntetésre kerültek, ezzel növelve a szavazatok számát. Fontos, hogy érvényes szavazat csak és kizárólag a NÓGRÁD24.hu oldalán leadott szavazat érvényes! A Facebook oldalon leadott szavazatok, like-ok nem számítanak szavazatnak!
 • A NÓGRÁD24.hu indoklás nélkül bárkit kizárhat a versenyből, ha úgy ítéli meg, hogy tisztességtelenül szerzett szavazatokat, sértő magatartást tanúsít (pl. csalás, szavazásmanipulálás, szavazásautomatizálás).
 • Hasonlóan kizárással jár, ha valaki “szavazatcserélős” oldalak, különböző erre specializálódott Facebook csoportok segítségével szerzi szavazatait.
 • A Toplista tájékoztató jellegű, a szavazás végső állása a játék lezárása után, a szavazatok és az email címek, elérhetőségek ellenőrzését követően kerül nyilvánosságra a NÓGRÁD24.hu oldalán, valamint a NÓGRÁD24.hu közösségi média felületein egyaránt.

A nevezett képekkel szemben támasztott követelés:

 • Engedélyezett fájl formátum: JPG, JPEG, GIF, PNG, BMP
  ● A kép mérete minimum 640×480 pixel felbontású legyen
  ● A kép maximális mérete: 1800×1200 pixel