A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vették, majd a bíróság elrendelte az előzetes letartóztatását annak a férfinak, aki több százezer forint értékben lopott el parfümöket egy drogáriából – közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Nógrád24.hu-val.

A 31 éves bátonyterenyei lakos 2022. december 9-én a reggeli órákban a lakóhelyén található drogériába ment, majd  a ruházata alá rejtett több nagyobb értékű parfümöt. Az üzlet dolgozói a férfi cselekményét észlelték és megkísérelték feltartóztatni, azonban a férfi a boltból fizetés nélkül eltávozott. A bátonyterenyei rendőrök a helyi lakost az üzlet közelében elfogták és nála az ellopott parfümöket megtalálták.

A nyomozás során megállapítást nyert, hogy december elején ugyanez a férfi több alkalommal is megjelent ugyanebben a drogáriában és onnan összesen 21 darab nagyobb értékű parfümöt lopott el közel 300.000 forint értékben, amiket minden esetben tovább értékesített.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság munkatársai a 31 éves férfit előállították, majd a nyomozók lopás vétség és lopás bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekmények elkövetését elismerte. Mivel a bátonyterenyei lakos ellen több vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt is eljárás van folyamatban a nyomozók őrizetbe vették őt, majd előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit a bíróság elrendelt.

Forrás: POLICE