A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai a balesetek megelőzése, valamint a gyorshajtók kiszűrése érdekében hajtottak végre ellenőrzést.

 

A közlekedési rendőrök az újévben is folytatják a sebességellenőrzést a vármegye közútjain. Az ellenőrzések során 2023. január 4-én az egyenruhások 5 sebességmérő készülék segítségével 15 helyszínen összesen 19 gyorshajtót rögzítettek. Leállításos sebességmérés során 10 sofőrrel szemben intézkedtek, amely során 4 esetben helyszíni bírságot szabtak ki, 6 esetben közigazgatási bírságot alkalmaztak.

A közlekedési balesetek elkerülése érdekében felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben tartsák be a megengedett sebességhatárokat! A közlekedési szabályok megszegése súlyos következményekkel járhat!

Az utak biztonságáért és a balesetek elkerüléséért felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy fokozott óvatosság és kellő körültekintés mellett, a szabályokat betartva közlekedjenek! A türelmes és toleráns magatartással sokat tehetnek a közlekedés biztonságáért! Ne feledjék, a közlekedési balesetek megelőzhetők!

…hogy mindenki hazaérjen!

 

Forrás: Police.hu