A Nógrád vármegyei rendőrök az elmúlt napon is folytatták a sebességellenőrzést a főbb közlekedési útvonalakonközölte a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Nógrád24.hu-val.

HIRDETÉS

Az egyenruhások a 2023. január 9-én megtartott ellenőrzések során 5 sebességmérő készülék segítségével 18 helyszínen, összesen 40 gyorshajtót rögzítettek. A leállításos sebességmérés során a rendőrök 29 helyszíni bírságot szabtak ki, közigazgatási bírságot 5, míg figyelmeztetést 4 esetben alkalmaztak, 2 alkalommal pedig szabálysértési feljelentést tettek a jármű vezetőjével szemben.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság kéri a gépjárművezetőket, hogy a közlekedési balesetek elkerülése érdekében minden esetben tartsák be a megengedett sebességhatárokat! Ne feledjék! A közlekedési szabályok megszegése súlyos következményekkel járhat!

Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy mindig kellő figyelemmel és óvatossággal közlekedjenek! Legyenek előzékenyek a közlekedés más résztvevőivel szemben és a szabályokat betartva, a jármű sebességének helyes megválasztásával vegyenek részt a közúti forgalomban!

Kérjük a gépjárművezetőket, hogy elinduláskor mindig csatolják be a biztonsági övet és hívják fel utasaik figyelmét is a használatára! Csak egy mozdulat a biztonságosabb közlekedésért!

Forrás: POLICE

HIRDETÉS