Megújult formában tért vissza januárban a képernyőre a Duna nagy múltú műsora, a Családi kör. Verebes Linda és Pindroch Csaba, mintha csak a saját nappalijukban lennének, a kanapén ülve vitatják meg az aktuális témát. A legutóbbi adásban mindketten elmondták véleményüket arról, létezhet-e férfi és nő között pusztán barátság.

HIRDETÉS

Az igaz barátság jellemzőiről beszélgetett a Családi kör legutóbbi adásában a sorozat műsorvezető házaspárja, Verebes Linda és Pindroch Csaba. Abban egyetértettek, hogy minden embernek szüksége van arra, hogy a párkapcsolata mellett legyenek szoros baráti kapcsolatai is, ám az örök kérdés, hogy létezhet-e férfi és nő között vonzódás nélküli, önzetlen barátság, őket is elgondolkodtatta.

„Általános iskolás koromban sok fiú barátom volt. Nem voltam kelendő lány, mert szemüveget viseltem, előre álltak a fogaim, de az osztálytársaim mind nagyon szerettek, kedvesnek tartottak. Én voltam az a kislány, aki a szerelmes leveleket szállította a fiúk és a szép lányok között” – osztotta meg Családi kör legutóbbi adásában gyerekkori emlékeit Verebes Linda, aki férjével megújult környezetben, akárcsak a saját nappalijukból kalauzolná a Duna nagy múltú műsorának nézőit. A házaspár együtt vitatja meg a családi élet legváltozatosabb témáit és az ahhoz kapcsolódó aktuális filmeket, amelyek mostantól szombat délelőttönként különállóan is megtekinthetők.

Pindroch Csaba ezúttal is határozott választ adott felesége kérdésére: szerinte gyerekkorban működhet a fiú-lány barátság, de tapasztalatai szerint idővel a két fél közül valamelyik mindig többet akar majd a másiktól, ezért nem igazán hiszi, hogy fenntarthatók ezek a kapcsolatok.

„A felnőttkori barátságaimat szinte kizárólag férfiakkal kötöttem, de vannak házaspárok, akikkel baráti viszonyban vagyunk. Ezek leginkább a közös munka, a színház és az azonos érdeklődési kör, vagy az egymásra utaltság miatt alakultak ki. Az igazi barátaimat azonban nem a pályának, hanem a gyerekkoromnak köszönhetem, azokat a srácokat, akikkel együtt nőttünk fel” – válaszolta Pindroch Csaba feleségének, majd hozzátette, amikor nehéz helyzetbe kerül, és szívességet kellene kérnie, inkább nem teszi, mert sokszor attól fél, egy ilyen pillanatban kapott esetleges visszautasítás megmérgezné a jó viszonyt. A teljes adás újranézhető a Médiaklikken, ahol 60 napig elérhetők a Családi kör korábbi adásai is.

Családi kör – Pindroch Csabával és Verebes Lindával, minden vasárnap 18:45-től a Dunán!

Családi kör: A FILM – januártól 21-től, önálló tartalomként szombat délelőtt a Dunán!

 

Foto:ThalerTamas

Forrás MTVA Sajtó és Marketing Iroda

HIRDETÉS