Nógrád vármegyében az elmúlt négy napon 24 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök közölte a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Nógrád24.hu-val.

HIRDETÉS

A 2-es számú főúton közlekedett egy 57 éves cseh állampolgár személygépkocsival 2023. február 9-én 20 óra 35 perckor Nagyoroszi irányából Drégelypalánk irányába, amikor haladása során nekiütközött az előtte forgalmi okból az úttesten megálló személygépkocsi hátsó részének, majd azt nekilökte az előtte álló két járműnek.

A baleset következtében két személy sérült meg, és a négy járműben anyagi kár keletkezett.

A vármegye rendőrei az elmúlt napokon további huszonhárom anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén, valamit öt ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy a sebességhatárok betartása mellett fontos a követési távolság helyes megválasztása is! A biztonságos közlekedés érdekében az Önök előtt haladótól tartsanak mindig akkora távolságot, hogy járművükkel annak hirtelen fékezése esetén is meg tudjanak állni, és ne feledjék! A biztonsági, öv használata életet menthet.

Forrás: POLICE

HIRDETÉS