ELADÓ Nógrád-megye, Szurdokpüspöki borospince során, csodás környezetben, a természet közelségében egy 40 m2-es ingatlan! A település a Mátra hegység lábánál, a Zagyva völgyében fekszik. A Budapesttől mindössze 70 kilométer távolságra lévő község 1 óra alatt megközelíthető az M3-as autópályán és a 21-es főúton.

 

Képek az ingatlanról:

Az ingatlan funkcióját tekintve több szempontból is kihasználható! Alkalmas gazdasági célokra, borospincének, mivel az ingatlanhoz tartozik egy 2274 m2 es termőföld is, amely kiválóan alkalmas művelésre. A terület kiváló szőlő- valamint gyümölcstermő vidék. Használható továbbá befektetési célokra, mivel az épület vendégház, vagy vendéglátó egység kialakítására is tökéletesen alkalmas.

A környéken számtalan kiránduló hely, túra útvonal, illetve látnivaló található. A közelmúltban számos turisztikai beruházás történt a helyszínen, mint például bemutatóház létrejötte, kerékpár tárolók kialakítása, de megújult a pincesorhoz vezető út is. A jövőben két szabadtéri színpadot és egy vizesblokkot alakítanának ki. A pincesor számos rendezvénynek ad otthont, így például a Muzsikál az erdőnek, így fontos, hogy annak környezete megfeleljen a modern kor elvárásainak. Mindezeken felül akár még lakhatási célokra is alkalmas lehet.

Az ingatlan korszerűsítése elkezdődött, de annak befejezése már a leendő új tulajdonos feladata. Részben cserélve lettek a nyílászárók, a tetőtér szigetelve lett, illetve ugyanitt kialakításra került egy fürdőszoba, WC. Korszerűsítve lett a villany, illetve a helységek bővítése céljából mindkét szinten beépítésre került a terasz. Az épület szerkezetét tekintve tégla. Az alsószinten található egy nagyobb tér itt kezdték kialakítani a konyhát, illetve innen jutunk a pince részbe is, amely kiváló állapotban van. Itt található még egy WC is. A tetőtérben található egy fürdő, és egy hálótér. A fűtés jelenleg egy fatüzeléses kályhával történik. A tető jó állapotú. Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését a megadott telefonszámon keressen bizalommal!

Irányár: 18,5 millió Ft

Kapcsolat/Érdeklődés:

Balázs Beatrix

Érdeklődni: +36 70 328 3278

Ingatlan egyéb adatai

Alapterület: 40 nm

Telekterület: 295 nm

Szobák száma: 1

 

A Nógrád24.hu hírportálon szerepló Nógrádi Ingatlan rovatunkban feltüntetett értékesítendő ingatlan adatairól, képeivel kapcsolatosan kiadónk semmilyen jellegű felelőséget nem vállal. A feltüntetett adatok, egyéb információk és képek jogtisztasága az ingatlant értékesítő felelősége a hitelesség és a valódiság szavatolása! Továbbiakban szabályozott rendelkezések a Kiadó Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) a mérvadóak.

Amennyiben Ön is szeretné hírportálunkon a Nógrádi Ingatlan rovatunkban ingyenesen megjelentetni eladó vagy kiadó ingatlanát abban az esetben kérjük vegye fel a kapcsolaton ügyfélszolgálatunkkal, amely az alábbi elérhetőségeinken lehetséges.