Eladó Nógrád-megye, a Cserhát lábánál fekvő, Ecseg községben egy 80 m2 es családi ház. A házban két szoba, fürdőszoba, konyha, előszoba-nappali található.

Képek az ingatlanról:

Eladó Nógrád-megye, a Cserhát lábánál fekvő, Ecseg községben egy 80 m2 es családi ház. A házban két szoba, fürdőszoba, konyha, előszoba-nappali található. Az ingatlan felújítása megkezdődött, de annak befejezése a leendő tulajdonos feladata. Cserélve lett a tető, a bejárati ajtó, illetve a villanyvezetékek korszerűsítése is megtörtént. A ház fűtését gáz konvektor biztosítja.

Irányár: 16 millió Ft

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Kedvezményes kamatozású lakásvásárlási és felújítási hitelek, valamint CSOK és Babaváró ügyintézés az OTP hátterével irodánkban. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Kapcsolat/Érdeklődés:

Balázs Beatrix

Érdeklődni: +36 70 328 3278

Ingatlan egyéb adatai

Alapterület: 80 nm

Telekterület: 1924 nm

Szobák száma: 2

Ingatlan állapota: felújítandó

Komfort: összkomfortos

 

A Nógrád24.hu hírportálon szerepló Nógrádi Ingatlan rovatunkban feltüntetett értékesítendő ingatlan adatairól, képeivel kapcsolatosan kiadónk semmilyen jellegű felelőséget nem vállal. A feltüntetett adatok, egyéb információk és képek jogtisztasága az ingatlant értékesítő felelősége a hitelesség és a valódiság szavatolása! Továbbiakban szabályozott rendelkezések a Kiadó Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) a mérvadóak.

Amennyiben Ön is szeretné hírportálunkon a Nógrádi Ingatlan rovatunkban ingyenesen megjelentetni eladó vagy kiadó ingatlanát abban az esetben kérjük vegye fel a kapcsolaton ügyfélszolgálatunkkal, amely az alábbi elérhetőségeinken lehetséges.