Nógrád megye, Mátranovák, eladó egy 85nm-es, 2 szobás, étkezös /ez a rész vályogból épült/ nagy konyhás, fürdőszobás / ez a házrész tégla falazatú / családi ház.

Képek az ingatlanról:

Az ingatlant néhány éve felújították, a nyílászárókat műanyagra cserélték, a víz és elektromos vezetékeket is felújították, teljesen új tetőt kapott és a külső vakolat is megújult. A villany, víz közművesítve, a gáz telken belül, csatorna az utcában található. Fűtés villany kazánról vagy vegyes tüzelésű kazánról megoldott.
A telek mérete 1497nm ami a ház mögött illetve felett található. A ház mögötti részen van egy fa falazatú tároló, ami méretéből adódóan, gépkocsi tárolására is alkalmas.
Nagyon tiszta levegőjű település, csodálatos a kertből a panoráma. Tiszta élhető falu, munka lehetőség is van. 4 db fűszer bolt, 1 db vegyi, műanyagárú bolt, orvosi rendelő, művelődési ház.
Az ingatlan csak készpénzes vevőnek eladó.

Irányár: 16 millió Ft

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Kedvezményes kamatozású lakásvásárlási és felújítási hitelek, valamint CSOK és Babaváró ügyintézés az OTP hátterével irodánkban. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Kapcsolat/Érdeklődés:

Csirke Erika

Érdeklődni: +36 70 383 7014

Ingatlan egyéb adatai

Alapterület: 81 nm

Telekterület: 1491 nm

Szobák száma: 2

Ingatlan állapota: jó állapotú

Komfort: összkomfortos

 

A Nógrád24.hu hírportálon szerepló Nógrádi Ingatlan rovatunkban feltüntetett értékesítendő ingatlan adatairól, képeivel kapcsolatosan kiadónk semmilyen jellegű felelőséget nem vállal. A feltüntetett adatok, egyéb információk és képek jogtisztasága az ingatlant értékesítő felelősége a hitelesség és a valódiság szavatolása! Továbbiakban szabályozott rendelkezések a Kiadó Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) a mérvadóak.

Amennyiben Ön is szeretné hírportálunkon a Nógrádi Ingatlan rovatunkban ingyenesen megjelentetni eladó vagy kiadó ingatlanát abban az esetben kérjük vegye fel a kapcsolaton ügyfélszolgálatunkkal, amely az alábbi elérhetőségeinken lehetséges.

Ügyfélszolgálat

Telefon: +36 70 145 5052 (munkanapokon 9.00-17.00 között)

Email: nogradiingatlan@nograd24.hu