Nógrád megye, Pásztó szívében eladó egy 64 m2-es teljeskörűen felújított, tetőtéri lakás.

Képek az ingatlanról:

A lakás kelet-nyugati tájolású, kelet felé Mátrára nyiló, nyugat felé pedig a Cserhátra néző panorámával. Az ingatlan két szobából, egy amerikai konyhás nappaliból, egy fürdőszobából és külön WC -ből áll. A lakásban korszerű műanyag nyílászárók vannak beépítve, a villamos-, víz- illetve szennyvíz vezetékek is felújításra kerültek.
A lakás, szó szerint minimális költséggel fenntartható, a korszerű fűtésnek köszönhetően.
A fűtést és a hűtést levegő-levegő hőszivattyúk biztosítják, amelyek alkalmasak a H tarifa igénylésére. A melegvizet villanybojler állítja elő.
Az épületet 4 éve szigetelték kívülről, a tetőt kb. 10 éve burkolták újra.
Az épületegyüttes környéke rendezett, most került kialakításra egy teljesen korszerű EU szabványnak megfelelő játszótér és szabadidő park. Az ingatlan közvetlen közelében található óvoda, általános iskola, középiskola, uszoda, bolt és a városháza. Gyalogszerrel minden könnyedén elérhető. Parkolás az épület udvarában biztosított. Pásztóról könnyedén elérhetőek a turisták által kedvelt kirándulóhelyek, mint például: Mátraszentistván (Sípark) , Galyatető, Kékestető, Sástó (Adrenalin park), Mátrafüred.
Az ingatlan per igény és tehermentes, mely a vételár megfizetését követően azonnal birtokba vehető.

Irányár: 35,9 millió Ft

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Kedvezményes kamatozású lakásvásárlási és felújítási hitelek, valamint CSOK és Babaváró ügyintézés az OTP hátterével irodánkban. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Kapcsolat/Érdeklődés:

Csirke Erika

Érdeklődni: +36 70 383 7014

Ingatlan egyéb adatai

Alapterület: 63 nm

Telekterület: – nm

Szobák száma: 3

Ingatlan állapota: felújított

Komfort: összkomfortos

 

A Nógrád24.hu hírportálon szerepló Nógrádi Ingatlan rovatunkban feltüntetett értékesítendő ingatlan adatairól, képeivel kapcsolatosan kiadónk semmilyen jellegű felelőséget nem vállal. A feltüntetett adatok, egyéb információk és képek jogtisztasága az ingatlant értékesítő felelősége a hitelesség és a valódiság szavatolása! Továbbiakban szabályozott rendelkezések a Kiadó Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) a mérvadóak.

Amennyiben Ön is szeretné hírportálunkon a Nógrádi Ingatlan rovatunkban ingyenesen megjelentetni eladó vagy kiadó ingatlanát abban az esetben kérjük vegye fel a kapcsolaton ügyfélszolgálatunkkal, amely az alábbi elérhetőségeinken lehetséges.

Ügyfélszolgálat

Telefon: +36 70 145 5052 (munkanapokon 9.00-17.00 között)

Email: nogradiingatlan@nograd24.hu