Nógrád megye, Salgótarján – Somoskőben, eladó egy csodálatos panorámával rendelkező, 71 nm-es összkomfortos családi ház.

Képek az ingatlanról:

Az ingatlan országos viszonylatban is az egyik legszebb helyen, a középkorban épült Somoskői vár közelében, közvetlenül a szlovák-magyar határnál fekszik.
A mindössze 800 méterre lévő várra, a telek minden pontjáról gyönyörű panoráma nyílik.
A házat 2015-ben építették, egy része lakhatási célra készült, ami egy amerikai konyhás nappaliból és egy zuhanyzós fürdőszobából áll, másik részét, vállalkozás céljára építették, ez 3 helyiségből áll és összesen közel 50 nm. A háznak ezen része is közművesített, fűthető — vízteres kandallóval, radiátor hőleadókkal – tehát lakótérré történő átalakítása kevés ráfordítással megvalósítható.
Az ingatlan tégla falazatú, 10 cm szigetelést kapott, illetve a nyílászárók is korszerűek, hőszigeteltek.
Az épület vendégház kialakítására is alkalmas, aminek van is létjogosultsága, mivel Somoskő igen kedvelt, sűrűn látogatott kiránduló-, és pihenőhely.
Buszközlekedés helyijárattal megoldott, buszmegálló pár méterre található. Az ingatlan közelében található Közép Európa legnagyobb bazalt fennsíkja a Medves fennsík. A környék számos egyéb látványossággal- pl.bazalt orgona, vadaspark -továbbá kiváló horgászati és vadászati lehetőséggel rendelkezik. A környék kiváló lehetőséget nyújt minden szabadtéri sportra, túrázásra, vadászatra és horgászatra.

Irányár: 25,9 millió Ft

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Kedvezményes kamatozású lakásvásárlási és felújítási hitelek, valamint CSOK és Babaváró ügyintézés az OTP hátterével irodánkban. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Kapcsolat/Érdeklődés:

Csirke Erika

Érdeklődni: +36 70 383 7014

Ingatlan egyéb adatai

Alapterület: 70 nm

Telekterület: 1840 nm

Szobák száma: 1

Ingatlan állapota: jó állapotú

Komfort: összkomfortos

 

A Nógrád24.hu hírportálon szerepló Nógrádi Ingatlan rovatunkban feltüntetett értékesítendő ingatlan adatairól, képeivel kapcsolatosan kiadónk semmilyen jellegű felelőséget nem vállal. A feltüntetett adatok, egyéb információk és képek jogtisztasága az ingatlant értékesítő felelősége a hitelesség és a valódiság szavatolása! Továbbiakban szabályozott rendelkezések a Kiadó Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) a mérvadóak.

Amennyiben Ön is szeretné hírportálunkon a Nógrádi Ingatlan rovatunkban ingyenesen megjelentetni eladó vagy kiadó ingatlanát abban az esetben kérjük vegye fel a kapcsolaton ügyfélszolgálatunkkal, amely az alábbi elérhetőségeinken lehetséges.