Eladó Bátonyterenye (Kisterenye) egyik legfrekventáltabb utcájában, a Honvéd utcában, egy teljeskörűen, igényesen felújított 64 nm-es családi ház.

Képek az ingatlanról:

Új vízóra, vízhálózat! Új villany rendszer kiépítésre került. Az ingatlan teljesen új fűtés rendszert és gáz kazánt kapott! A helységek aljzat szigeteltek, a plafon gipszkarton szerkezetet kapott, ami fölött hőtükör fólia, majd 15 cm kőzetgyapot szigeteléssel el van látva. A tető új lécezést és cserepelést kapott, új szinterezett alumínium csatorna biztosítja a vízelvezetést. Az épület szigetelt téglából és kisméretű téglából épült. Az ingatlan kapott még egy külső 10 cm kőzetgyapot szigetelést is! Első bejárati terasz, majd hátsó teraszt kapott! Új külső és belső nyílászárók kerültek beépítésre, teljesen új minőségi hideg és meleg burkolatok vannak a ház minden helyiségében.

Az ingatlanban két hálószoba, nappali + étkező, konyha, előszoba, közlekedő, fürdőszoba (2×4 méteres) található.

Irányár: 24,9 millió Ft

Kapcsolat/Érdeklődés:

Érdeklődni: +36 30 393 2054

Ingatlan egyéb adatai

Alapterület: 64 nm

Telekterület: 936 nm

Szobák száma: 2 hálószoba + nappali

Ingatlan állapota: felújított

Komfort: összkomfortos

 

Amennyiben Ön is szeretné hírportálunkon a Nógrádi Ingatlan rovatunkban ingyenesen megjelentetni eladó vagy kiadó ingatlanát abban az esetben kérjük vegye fel a kapcsolaton ügyfélszolgálatunkkal, amely az alábbi elérhetőségeinken lehetséges.

Ügyfélszolgálat

Telefon: +36 70 145 5052 (munkanapokon 9.00-17.00 között)

Email: nogradiingatlan@nograd24.hu