Nógrád megyében, Szécsénytől 8 km-re , Balassagyarmattól 20 km -re fekvő Nagylóc községben , egy vegyes szerkezetű, 131 m2, összkomfortos, felújításra szoruló családi ház. A ház első fele 1945 -ben épült, a másik fele 1980- ban. Az ingatlan a falu fő utcájában található.

Képek az ingatlanról:

A házhoz tartozik egy 913 m2 gondozott telek, melyen 10 m2 pince helyezkedik el. A telken főleg gyümölcsfák körtefa, szilvafa, diófa , 2 fajta szőlő, eper van telepítve. Locsolás ásott, gyűrűskútból megoldott. Vízóra 1 db. Villanyóra külön első házrész, külön hátsó házrész. Éjszakai áram nincs használva. Gázcsonk telken belül. Hálózati víz , szennyvíz ingatlanba bekötve.

A házban az alábbi helyiségek kerültek kialakításra. Közlekedő : 4,5 m2 , tároló : 2,5 m2, tároló : 17 m2 konyha : 16 m2, szoba : 21 m2 szoba 21m2 félszoba 10 m2, fürdőszoba 5 m2, zuhanyzó wc-vel : 2m2, konyha : 14m2 . Belmagasság : 2,5 m. A ház fűtése, vegyes tüzelésű kályhával történik. Használati melegvíz ellátása villanybojlerrel megoldott.

2008 -ban a tetőt átlécezték. Az ingatlant minden korosztálynak ajánlom, akár nagy családosoknak is.

A községben iskola, óvoda, Posta, orvosi rendelő üzemel. Sportolási lehetőség, futballpálya Sportcsarnok kihasználásával. Buszmegálló 5 m -re helyezkedik el. Ha a hirdetés felkeltette az érdeklődését, bővebb információért hívjon bizalommal! Az ingatlan per igény és tehermentes, mely a vételár megfizetését követően azonnal birtokba vehető.

Irányár: 9,95 millió Ft

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Kedvezményes kamatozású lakásvásárlási és felújítási hitelek, valamint CSOK és Babaváró ügyintézés az OTP hátterével irodánkban. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Kapcsolat/Érdeklődés:

Gyimesi Lóránt

Érdeklődni: +36 70 904 8223

Ingatlan egyéb adatai

Alapterület: 131 nm

Telekterület: 913 nm

Szobák száma: 3+1 fél

Ingatlan állapota: felújítandó

Komfort: összkomfortos

HIRDETÉS

A Nógrád24.hu hírportálon szerepló Nógrádi Ingatlan rovatunkban feltüntetett értékesítendő ingatlan adatairól, képeivel kapcsolatosan kiadónk semmilyen jellegű felelőséget nem vállal. A feltüntetett adatok, egyéb információk és képek jogtisztasága az ingatlant értékesítő felelősége a hitelesség és a valódiság szavatolása! Továbbiakban szabályozott rendelkezések a Kiadó Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) a mérvadóak.

Amennyiben Ön is szeretné hírportálunkon a Nógrádi Ingatlan rovatunkban ingyenesen megjelentetni eladó vagy kiadó ingatlanát abban az esetben kérjük vegye fel a kapcsolaton ügyfélszolgálatunkkal, amely az alábbi elérhetőségeinken lehetséges.

Ügyfélszolgálat

Telefon: +36 70 145 5052 (munkanapokon 9.00-17.00 között)

Email:nogradiingatlan@nograd24.hu