Eladó ! Eladásra kínálunk , Nógrád megyében, Balassagyarmattól 5 km – re fekvő, Szügy községben egy 500 m2 , belterületen lévő osztatlan közös telket.

Képek az ingatlanról:

2019 – ben, a használati megosztásról vázrajz készült. Víz, villany , csatorna, gáz a telek megosztott részén. A telek nem beépíthető, a HÉSZ nem támogatja. Elhelyezkedését tekintve, a község frekventált utcájában van. Akár tervekkel együtt. Az ingatlan beépíthetősége 30 %.

Az ingatlan per igény és tehermentes, mely a vételár megfizetését követően azonnal birtokba vehető. Az ingatlan per igény és tehermentes, mely a vételár megfizetését követően birtokba vehető.

Irányár: 1,1 millió Ft

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Kedvezményes kamatozású lakásvásárlási és felújítási hitelek, valamint CSOK és Babaváró ügyintézés az OTP hátterével irodánkban. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Kapcsolat/Érdeklődés:

Gyimesi Lóránt

Érdeklődni: +36 70 904 8223

Ingatlan egyéb adatai

Alapterület: – nm

Telekterület: 500 nm

Szobák száma: –

Ingatlan állapota: –

Komfort: –

HIRDETÉS

A Nógrád24.hu hírportálon szerepló Nógrádi Ingatlan rovatunkban feltüntetett értékesítendő ingatlan adatairól, képeivel kapcsolatosan kiadónk semmilyen jellegű felelőséget nem vállal. A feltüntetett adatok, egyéb információk és képek jogtisztasága az ingatlant értékesítő felelősége a hitelesség és a valódiság szavatolása! Továbbiakban szabályozott rendelkezések a Kiadó Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) a mérvadóak.

Amennyiben Ön is szeretné hírportálunkon a Nógrádi Ingatlan rovatunkban ingyenesen megjelentetni eladó vagy kiadó ingatlanát abban az esetben kérjük vegye fel a kapcsolaton ügyfélszolgálatunkkal, amely az alábbi elérhetőségeinken lehetséges.

Ügyfélszolgálat

Telefon: +36 70 145 5052 (munkanapokon 9.00-17.00 között)

Email: nogradiingatlan@nograd24.hu