ELADÓ! Nógrád megyében Budapesttől 100 – km -re, Salgótarjántól 13 km -re fekvő Kisterenyén, eladásra kínálunk egy 1982 – ben épült 53 m2 alapterületű, panel szerkezetű, átlagos állapotú, napfényes , ERKÉLYES , csendes , NEGYEDIK EMELETI komfortos lakást.

Képek az ingatlanról:

Kialakított helyiségek felsorolása : előszoba 6 m2, fürdőszoba 3 m2, wc 1 m2, konyha 8 m2, szoba 14 m2 , szoba 19 m2, erkély 5 m2. Az ingatlan egyedi-konvektoros fűtéssel rendelkezik. A melegvizet gázbojler biztosítja.

Közös költség: 5800 Ft. Az ingatlan 1 db vízórával rendelkezik. A lakásban különösebb felújítás nem történt. Nyílászárók műanyag szerkezetűek, redőnyözöttek. Belmagasság: 2,65 m. A lakáshoz tartozik egy tárolóhelyiség is, mely a háztömb három lakójával közös használatban van. A társasház mellett kialakított parkoló ingyen használható.

Az utca, ahol elhelyezkedik a lakás, nagyon közkedvelt Kisterenyén. Közelében, ABC, Mol Benzinkút stb. található. Buszmegálló 50 m -re helyezkedik. Befektetési célra is ajánlom a vételt, mert jelen helyzetben könnyedén, gyorsan kiadható akár hosszú távra, albérletbe.

Az ingatlan per igény és tehermentes, mely a vételár megfizetését követően birtokba vehető.

Irányár: 12,59 millió Ft

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Kedvezményes kamatozású lakásvásárlási és felújítási hitelek, valamint CSOK és Babaváró ügyintézés az OTP hátterével irodánkban. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Kapcsolat/Érdeklődés:

Gyimesi Lóránt

Érdeklődni: +36 70 904 8223

Ingatlan egyéb adatai

Alapterület: 53 nm

Telekterület: – nm

Szobák száma: 2

Ingatlan állapota: közepes állapotú

Komfort: komfortos

HIRDETÉS

A Nógrád24.hu hírportálon szerepló Nógrádi Ingatlan rovatunkban feltüntetett értékesítendő ingatlan adatairól, képeivel kapcsolatosan kiadónk semmilyen jellegű felelőséget nem vállal. A feltüntetett adatok, egyéb információk és képek jogtisztasága az ingatlant értékesítő felelősége a hitelesség és a valódiság szavatolása! Továbbiakban szabályozott rendelkezések a Kiadó Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) a mérvadóak.

Amennyiben Ön is szeretné hírportálunkon a Nógrádi Ingatlan rovatunkban ingyenesen megjelentetni eladó vagy kiadó ingatlanát abban az esetben kérjük vegye fel a kapcsolaton ügyfélszolgálatunkkal, amely az alábbi elérhetőségeinken lehetséges.

Ügyfélszolgálat

Telefon: +36 70 145 5052 (munkanapokon 9.00-17.00 között)

Email: nogradiingatlan@nograd24.hu