Április 30-án 18 órakor elindul Nógrád vármegye online TV-je a Nógrád24TV, amely a Nógrád24.hu Nógrád vármegyei hírportál oldalán és a Nógrád24TV YouTube csatornáján keresztül lesz elérhető.

A Nógrád24.hu Nógrád vármegyei hírportál 2010-ben kezdtek meg működését, 13 éves működésünk alatt kétszer változtattunk arculatot, 2022-ben új arculattal és logóval újultunk meg. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy az olvasóinkat a legmagasabb szinten tudjuk kiszolgálni, friss tartalmakkal és egyedi megoldásokkal. Ennek keretében 2023. februárjában elindítottuk a Nógrádi Ingatlan, valamint a Nógrádi Állás rovatunkat. A Nógrádi Ingatlan rovatunk segítségével az ingatlanjaikat eladni szándékozó, vagy éppenséggel ingatlan vásárolni akaró olvasóinknak szeretnénk segítséget nyújtani, míg a Nógrádi Állás rovatunkkal azoknak a cégeknek szeretnénk segítséget nyújtani, akik szeretnék megtalálni az ideális munkatársat, valamint azoknak az álláskeresőknek, akik munkát keresnek. Mind a Nógrádi Ingatlan, mint pedig a Nógrádi Állás rovatokban való megjelenést ingyenesen biztosítjuk az olvasóink számára.

Ennek a folyamatos fejlesztésnek a következő lépése, hogy kiadónk 2023. április 30-án, vasárnap 18 órai kezdettel elindítja a Nógrád24TV-t, amely a Nógrád24.hu hírportálunk felületén, valamint a Nógrád24TV YouTube-csatornán lesz elérhető. Műsorkínálatunkban helyet kap a Hírek Röviden, amely minden nap 18 órától lesz elérhető az online platformjainkon, két hetente fog jelentkezni a Rivaldafény Talk-Show című műsorunk, amelyben Nógrád Vármegyében élő és tevékenykedő közéleti emberekkel beszélget Pierog Alexander life és business coach, valamint egyéb háttérbeszélgetések, interjúk, beszámolók is helyet kapnak a Nógrád24TV műsorkínálatában. Mivel online TV-ként indulunk így az adásaink bármikor visszanézhetőek, újra nézhetőek lesznek.

A Hírek Röviden promóciós műsorát itt tudják megnézni!

Kiadónk folyamatosan azon dolgozik, hogy a lehető legmagasabb színvonalon szolgálja ki olvasót és április 30-tól a nézőit is.

Rivaldafény című talk show műsorunk promócióját itt nézheti meg!

A Media Today cégcsoporthoz tartozik a Nógrád24.hu Nógrád vármegyei hírportálon túl még a Jövőtervezés Okosan, amely a lakosság számára nyújt biztos alapokon nyugvó pénzügyi edukációt és tanácsadást, valamint a Felelős Cégvezetés, amely kis és közepes vállalkozásoknak nyújt gazdasági tanácsadást és segíti a fejlődés útján, továbbá a Felelős Cégvezetők Clubjának segítségével a cégek vezetői, top menedzserei új üzleti kapcsolatokat építhetnek ki a Clubtagságnak köszönhetően.