Czékmánné Kelecsényi Ágnes a VOSZ Nógrád Vármegyei Szervezetének elnöke és Csach Gábor Balassagyarmat polgármestere közösen jelentették be csütörtökön, hogy idén szeptember 30-án Balassagyarmaton adják át a Nógrádi Príma díjakat. A VOSZ Nógrád Vármegyei Szervezete idén 18. alkalommal rendezi meg a Nógrádi Príma díjátadó gálát.

Nagy örömmel jelenthetem be, hogy 2023. szeptember 30-án Balassagyarmat ad helyet a Príma rendezvényünknek, ez lesz idén a 18. Nógrádi Príma díjátadó ünnepségünk – mondta Czékmánné Kelecsényi Ágnes a VOSZ Nógrád Vármegyei Szervezetének elnöke a Nógrád24.hu-nak.

Majd folytatta: Nagy örömünkre szolgál, hogy Csach Gábor Balassagyarmat polgármester vállalta, hogy idén itt rendezhetjük a díjátadó gálát. A helyszínnel egyeztettük a lehetséges fellépőket. Mindenképpen szeretnénk rövididő alatt meghirdetni, hogy melyik tíz kategóriában várjuk a jelöléseket. Egyetlen feltétel, hogy Nógrád vármegyei kötődésű legyen, Nógrád vármegyei lakos tudnak Príma díjra jelölni a jelölők. Amit még tudni kell a rendezvényről, hogy ez a rendezvényed adjuk át az Év Vállalkozója díjakat is, amelyre augusztusig várjuk a jelöléseket. Amennyiben valaki úgy ítéli meg, hogy a környezetében, ebben a nehéz időszakban van olyan vállalkozó, aki megérdemelné az Év Vállalkozója díjat nagyon szívesen tudjuk támogatni az elképzelését. Országosan egy díjjal, megyében pedig hárommal.

Ezt a díjat 2003-ban Demján Sándor alapította, mert azt mondta, hogy akinek tele a zsebe annak legyen tele a szíve. Ennek a mintájára hoztuk létre a Nógrádi Príma díjat, amely immáron 18. alkalommal rendezünk meg. Ez egy társadalmi díj, amellyel azokat az embereket ismerjük el, akik az adott szakterületükön kimagasló teljesítményt nyújtanak és nagyon sokat adnak a társadalomnak, közösségünknek itt Nógrád vármegyében. 18 év alatt mindig más városban adjuk át ezt a rangos elismerést. Ezen az ünnepségen három Príma díjat és ahogy említettem az Év Vállalkozója díjait adjuk át – összegezte Czékmánné Kelecsényi Ágnes a VOSZ Nógrád Vármegyei Szervezetének elnöke.

Forrás: NÓGRÁD24.hu