Idén április 30-án indult el a Nógrád24TV Nógrád Vármegye online TV-je, az indulást követően egy hónappal új műsorokkal jelentkezik a csatorna – mondta hírportálunknak Pierog Ferenc Alexander a csatorna programigazgatója. Így hamarosan indul a Sláger Party Radics Márk zenés szórakoztató show műsora is. 

Radics Márk neve sokak számára ismert hiszen jó pár éve a hazai zenei világban működő előadó művész, többek között a TV2 csoporthoz tartozó Zenebutik csatornán is van saját zenei műsora. Ugyanakkor számos hazai zenei műsorban és rendezvényeken is találkozhattak már Radics Márkkal. Most a Nógrád24TV újonnan indított zenei szórakoztató show műsor házigazdájaként is bemutatkozik a nézőknek a Sláger Party műsorunkban. A Sláger Party és a Retró Feszivál közös produkcióként láthatják nézőink.

A Sláger Party könnyed zenei szórakozást, kikapcsolódást és jó hangulatot hoz mindenki számára. Hisszük azt, hogy a Sláger Party minden családi és barát partyn megadja a jó hangulatot a szórakozni vágyóknak – mondta Pierog Ferenc Alexander a Nógrád24TV programigazgatója. Majd elmondta azt is, hogy hamarosan újabb műsorok indulását fogják bejelenteni. Így a nyár eljövetelével újabb és újabb szórakoztató műsorokkal fog elindulni a Nógrád24TV-csatornán.

A Sláger Party beharangozó videója: